Linnud ja muud loomad Holm?

Ma nypensionerad õpetajad. Pärast "kollosalsocialt" töötavad 40 linna oleme jäänud linna majutust kasuks Holm Nature täiskohaga. Eluruumi on "metsas" kiviviske kaugusel Navarns looderannal, kõrval hilja SCA metsa kvalifitseeritud Willis Bylund suvila. Siin on ummikseisu, kui see läbib rohkem kui kaks autot tunnis. heli puudub- või kerge reostuse linna, Kui ei ole järvekaurid ja rongad heli peetakse "saasteaine" abil. Inimese tihedus järgmises ruutkilomeetrit on praktiliselt null talvel, lisaks meile. kuid linnud, muude loomade ja taimede on miljoneid ... Kas see parem!

Siin me elame, kuni me ei suuda enam kühveldada lund, küttepuud, kaevamine, ehitama, kultiveerimine, suusk, kõndida metsas, kala, sõidu, kokk ...

Bird Navarn.Pensionile tähendab, et ma ei saa pühendada rohkem aega oma loomulikku huvi. peamiselt linnud, Olen "osalenud" in 50 aasta. Piirkond on suhteliselt tundmatu nii lindude, taimed ja imetajad üldiselt. Ma tahan ühendada need, kes on huvitatud linnud. Ma tean ainult ühte ala, kes on silma peal linde ja loomi, Rolf Eriksson Sunnansjö, kuid seal peab olema palju rohkem. Kui te olete üks, siis palun andke.

Ma tahan teilt andmeid ...
…viibib vahelisel alal Holm, Kovland, Indal, Liden, Torpshammar, vapustatud:

  • Teie huvitav linnuvaatluskohtadest ala, pärit 30 aastat.
  • Kui teil on lind küsimustele, et soovid aidata (määrata liikide, mis lind laulab / helid, pesa hoone, nestings mm). Ma annan teile teada ja / või külastada, kui soovid. Ma aru tähelepanekuid, et Artportalen (andmebaasi linnud, imetaja, taimed, putukate, Fisk, roomajad), mis kogub tähelepanekud kogu Rootsi.

huvitav linnud?
Röövlinnud ja öökullid. Need tuleks käsitada konfidentsiaalsena ja peame olema ettevaatlikud, et mitte levitada infot nende kohta liiga palju. Kuna müüjaid valdkonnas kukkus aprillis-mais 2015 nii vole sõltub Raptors aretatud säästlikult. Tundub, et seal on ikka veel puudus müüjaid meie maa (november).
Ducks, haned, veesaapad, skogshönsfåglar, kajakaid, Värvulised on huvitav. Ühine lindude mis ilmuvad ebatavaline, näiteks ebatavaliselt varakevadel, liigub erakordselt hilja, pesade ebatavalistes kohtades või ebatavaline esineb.
Kõik, mis juhtub on huvi. Mitte ainult linde. Viimastel aastatel olen näinud saarmad at 5 kord, juuniks Lokåsens karjamaade! A male ekslemine kaugel vee ...
Kui saame ennustada midagi Mul on kontaktis botaanikud, kiskja eksperdid ja teised, nii et saame vastused meie mured.

Esiteks,
Peter Berglund, Nwarn.…Mul on meilikontakti: inlandsfauna@gmail.com. Palun saada seal, kui soovite ühendust või helista mulle 070-588 09 94. Kas me enam nii loome ühise platvormi, kus saame hoida kontakti üksteisega, kus igaüks saab minna ja kirjutada.
Levita seda üleskutset neile, kes te arvate, tahaks liituda võrgu!

Regards
Peter Berglund, Nwarn

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *