Håkan Larsson /”ore omadused”: False dokumendid Migratsiooniamet, liigestatud F-maksu ja uue ettevõtte nimi

See on nüüd valmistub palavikuliselt saada igal ajal saada pagulaste Stendahls skandalhus. Kasvamise skandaal ja eeskirjade eiramise jätkab uue omaniku Håkan Larsson alates Örebro, nüüd koostööd agentide Stendahs. Pärast keeldumiste linke Johan Stendahl ilmnenud Rootsi televisiooni Uudised Västernorrland, selgub nüüd mitmeid uusi kahtlusi:

  • Võltssertifikaadid saadetud taotlused Migratsiooniamet.
  • Jällegi, vahetavad omanikku nimi.
  • Liigestatud F-maksu Håkan Larsson ettevõtted.
  • Valetanud võttes ühendust kohalike spordiklubi.
  • Ilma ehitusluba / ehitusluba varjupaika majutus.

Fake Sertifikaadi taotluse migratsiooniamet
Håkan Larsson ja Johan Stendahl õigusnõustaja advokaat Michael Sterneri esitanud valeandmeid ventilatsioon sertifikaadi omadused i Anundgård oma pakkumisi migratsiooniamet saada heakskiit. Ventilatsiooni kontrolli tulnud firma ilma F maksu- ja ilma akrediteeringut kontrolli. Majutus omadused mures ka tõendada mis tahes inspektor kunagi isegi olnud oma korterit, mis väidetavalt kontrollinud protokollid.

Michael Sterneri oli nagu Stendahl kui ka 2013 kui isegi siis esitas võltsitud dokumentide hoonete tuleohutuse alal migratsiooniamet. See oli nagu Rescue Medelpad siis ilmne, et valetas.

Jällegi, vahetavad omanikku nimi – ei “ore omadused”
Just õigel ajal hangete varjupaiga majutus 2013 lüliti “Stendahl skandalhus” omaniku uue paberil “rent” ettevõtted – Aros Energia deklaratsioonid omanikuks tuttav Johan Stendahl. Samuti oli eelmisel talvel, kui teine ​​tuttav Stendahl, Håkan Larsson ostis omadused. Håkan Larsson võttis siiski samas Aros Energia deklaratsioonid Johan Stendahls seaduslik esindaja ainsa direktor.

Seosed Håkan Larsson ja Johan Stendahl selgus TV.

.
Nüüd ümber, aga alates Håkan Larsson Bilkonsult AB Öre Fastigheter AB. Kui põhjus on see, et
Håkan Larssons ühendused Stendahl katmata selgusetu.

Liigestatud F maksu
Pärast summad krediidi ajalugu, kohustused ja vastutuse puudumine on nüüd Skatteverket'i toonud F-maksu Håkan Larsson firma Aros Energia deklaratsioonid. Kuigi see on Johan Stendahls advokaat Michael Sterneri kes istub juhatuse.

TRock det, kõik eelmised tagasilükatud Immigration Service ja ühendused Johan Stendahl, süüdi Rootsi riik veerand miljardit, saada Håkan Larsson Bilkonsult alates Örebro lepingu sõlmima Rootsi Migratsiooniameti ja avatud varjupaiga majutust skandaal majad.

Valetanud võttes ühendust kohalike spordiklubi
Kui Håkan Larsson võiks kirjeldada oma juured Holm, ta kirjutas, et ta tegi kontakti kohalike spordiklubide. See on vastuolus Holm Sportklubb, kui ükski olnud ühenduses kõigist varjupaiga majutus. Ka ei ole edastatud andmeid külaelanikud või teadaandeid korraldatud.

Ilma ehitusloa / ehitusluba
See ei ole ehitusluba operatsiooni varjupaiga majutust selle omadused. Tavaliselt nõutakse ehitusloa või ehitise taotluse kasutuse muutumise hoone, see tähendab, et kui lähete ühest tegevusest teise.
Pagulaste Majutus elavad koos teistega nad ei tea, mis vastavad ehituseeskirjade tegevuse.

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *