Parem võimalus ellujäänud õnnetus Holm tänu vabatahtlikele!

Thomas Åslin näitas CPR vallamaja.
Thomas Åslin alates Västbyn kuvab elustamist kohta vallamaja.

Sel nädalal toimus uue koolituse võimalus nii vanade ja uute vabatahtlike projektis tugevdamine naaber. Intress oli suur, et oleks võimalik aidata kaaskodanike hädaolukorras, ja seal oli palju uusi vabatahtlike Holmbor. Nad võivad, kui neil on võimalus ja lähedus abi õnnetuse Holm. Arvestades, et run-time kiirabi ja päästeteenistuse on pikk, see võib olla väga oluline. Näitena. südameseiskus vähendab võimalusi ellujäämist 10% per Via Po. Siiski, kui püüda päästa koos CPR ja AED alata 3 Minu võimalused võivad olla kogu 70% ellu jääda.


Kuidas see toimib?

Kui keegi helistab 112 ja alarm operaator liigitab õnnetust liiklusõnnetus, bränd, uppumine või kahtlustatakse südame seiskumine jooksul Holms “alarmialal” automaatselt saata tekstisõnum välja vabatahtlike. Need saab siis, kui nad on võimelised tegema esimese bet (ei eksisteeri mingit kohustust). valdkonnas on 15 km kaugusel Holm kirik, kuid saab muuta nii, et see muutub piklik või sõltuvalt osaleja mobiiltelefon on.

Mang Rann osalemise vallamaja.Tugevdada naaber?
Loe edasi ja vaata lugu Tugevdatud naaber ja registreerida oma huvi siin, kui soovite saada inimese tõhustatakse Holm.
holmbygden.se / Akud

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *