Erakorraline koosolek Holm Fiber

Bo Lindroos, Keith Sahlin, Roland Hultman, Lars-Erik Persson, Ulf Wikholm ja Stefan Edin erakorralisel juhatuse koosolekul Gimåfors.

Teisel päeval täidetud Holm kiud pardal erakorralisel koosolekul. Et liikmete rõõmu, siis võib öelda, et haldusnõukogu pärast kõik bürokraatlikud viivitused nüüd lõpuks töötada Holm kiud taotluse. Kuna uusi eeskirju tulevad aastat soovivad County Board täiendused teavet, mis oli põhjus, miks kohtumine.

Seekord kogutud linnaosa bredbandseldsjälar tassikese kohvi nisu pikkus projekti maja Gimåfors Bygdegård. Järgmine kord juhatuse paigutatud teine ​​ots Holmsjön, edasi “Hultman Rakan”. Töö kiu lairiba Holm ühendab külades, nii piltlikult ja sõna otseses mõttes ümber Holmsjön.

Seal on ulatuslik vabatahtlike jõupingutused lugeda lõigud taotluses eeskirjad, leida projekti, arvutada eelarve ja liikmemaksu M. M.. Üldiselt see on lihtsalt üle 180 liikmed ühendit, nii püsiv ja kodu omanikud.

Olukord on täna, et Bynet tähistab disain kiu joonistus, samas pakkumiste puhul on võimalik valida ettevõtja ja ettevõtja võrgu. Samuti jääb valida ehitaja. Kõik on kinni, kuid alles pärast haldusnõukogu ja juhatuse lõpuks loa taotluse ja rahalist toetust. Loodetakse, et heakskiidetud varsti pärast Holm kiu täiendada taotletud teave, nii et praktiline töö võib alata kevadel / suvel.

OBS!
– Kui te ei ole maksnud aastamaksu 2016 (ja mõned isegi 2015), Seejuures SÕIT!
Maksta iga-aastast 100:- Kuni BG 500-0229, kirjutada vara nimetus ja nimed.
– Kas olete liikmeks muutunud e-posti, telefoninumber või aadress? Värskenda seda.
– Neile teist, kes ei ole veel teavitatud majutusasutuse Holm Fiber on aeg seda teha nüüd, saada odavam märkimistasu enne alustamist relv läheb. Lisateave ja registreeru siin.

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *