Otseülekanne TONIGHT 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands IF

Match of the Day Live! Veenduge, et teil on parim kvaliteet käik alumises paremas. Juhul, kui tekib tehnilisi probleeme, proovige selle asemel eetrisse otse linkida alla.

Holms SK.Kovlands IFtäna õhtul 19:00 mängitud “Nordvästras El Clásico” kell Holm Vallen klassikalise derby kohtumisest Holm SK – Kovlands IF. Kohtumise nautinud nagu tavaliselt, parim kohapeal koos aurutatud tass java ja vorsti või burger alates kiosk.

Holmbygden.se livesänder matchen. Neile, kes ei ole ei ole võimalik osaleda see selles pühalik vårdrabbning, minna mängu ka hea näha sellel veebilehel. Just enne mängu taglase kohaliku reporter Fredrik Wikholm kaamera kaasas mängu eetrisse ekspertide kommentaar ja viimaseid uudiseid HSK laagris.

rivistus, Kohtumise teadaanded ja tulemused, teksti igas mängus tasuta siia!

Täna voos (“varjatud” üle): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:YouTube-Channel: holmssk.se/youtube

viimase derby, mälu Svärd Holm Seger! Viimase HSK tervitas Kovland kell Holm Vallen oli kolm aastat tagasi mai 2013 DM-vastikus, et pärast 3-3 täistööajale läks karistus shootout. 6-4 lõpptulemus nagu, pärast põnev showdown ees tribüün.

Vaata kogu penaltite eespool viimase koosoleku Holm Vallen vahel Holm SK – Kovlands IF.

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *