Otseülekanne TONIGHT 19.00: laid – kuubik

Match of the Day Live! Veenduge, et teil on parim kvaliteet käik alumises paremas. Juhul, kui tekib tehnilisi probleeme, proovige selle asemel eetrisse otse linkida alla.

Holms SK.Kubikenborgs IF.täna õhtul 19:00 mängida Holms SK vastu Kubikenborgs IF 2 kodus Holm Vallen. Eelviimane kodu mängu paari nädala jooksul, nii võimalust näha mängu koha aurutatud tass kohvi ja maitsev burger alates kiosk.

Holmbygden.se livesänder matchen. Neile, kes ei ole õigus osaleda hemmma linnaosa spordi- meka, minna mängu ka hea näha sellel veebilehel. Just enne mängu taglase kohaliku reporter Fredrik Wikholm kaamera kaasas mängu eetrisse ekspertide kommentaar ja viimaseid uudiseid HSK laagris.

rivistus, Kohtumise teadaanded ja tulemused, teksti igas mängus tasuta siia!

Täna voos (“varjatud” üle): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:YouTube-Channel: holmssk.se/youtube

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *