LIVSÄNDNING TONIGHT: Holms SK – INA Sundsvall 2

Match of the Day Live! Veenduge, et teil on parim kvaliteet käik alumises paremas. Juhul, kui tekib tehnilisi probleeme, proovige selle asemel eetrisse otse linkida alla.

Holms SK.INA Sundsvall.täna õhtul 19:00 külastavad IFK Sundsvall 2 Holm Vallen. See on ka eelmisel kevadel hooaja mängu ja ilm jumalad pakkuda kuulsusrikas suveõhtu. Võtke võimalus näha mängu asemel hea kohvi ja maitsev burger alates kiosk.

Lokalredaktionen från Holmbygden.se sänder också matchen live här på hemsidan för alla långväga fans. Just enne mängu pinnapuurseadmed reporter Fredrik Wikholm kuni kaamera mängu eetrisse ja ekspertide kommentaar viimaste uudiste linnaosa meeskonnad. Pikamaa-fännid nii seest kui ka väljaspool riiki kipuvad järgima mängud ja kõik HSK toetust tervitas!
Palun kommenteerige cheer laule alla! 😉

rivistus, Kohtumise teadaanded ja tulemused, teksti igas mängus tasuta siia!

Täna voos (“varjatud” üle): https://www.youtube.com/watch?v=rhdNj1sC6h4
HSK:YouTube-Channel: holmssk.se/youtube

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *