Meisterkokk Holm ja Liden kooli White Guide-lõplik

kokad: Sundsvall vald on tõesti hea sööki koolides ja on saanud mitte vähem kui kaheksa nominatsiooni TA…

avaldatud Heja Sundsvall den 12 september 2016

Holm enda meisterkokk Glenn Widén (TV. pildil) Mine Malmö White saatjate suunata Junior Gala. Liden koolis restoran on nimelt kandideerib tänavu parima!
Kõik ei pruugi meeles pidada kooli toidu kõige kulinaarse maitse reisi iga päev. Võibolla on järgmised Lidens skola på facebook on siiski teada, et seal on teine ​​reaalsus, kus täna. Õpilased Holm, Indal ja Liden läheb Liden koolis oli hiljuti rõõm ootan iga päev lõunasööki. edasi sidan näed üks pidu sööki teise järel toretsev sätestatud koostisosadega keedetud oma köögis. Trotsides kokkuhoidlik matkassa, see saab olema väga teadmisi luksus ja hea niikuinii. Palju on tingitud just uus peakokk Glenn Widén, nagu eelmisel aastal, kolis perekond Holm ja nüüd töötab koolis kohviku kokana. Tänapäeval nimetatakse ka meisterkokk! Koos tema töötajad, Glenn aasta nimelt võtta Liden tuttavad White Guide Juniors Konkursi kandidaadid Aasta Kooli Restoran 2016. Just soovida Glenn ja Liden School of võistlusõnne!

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *