LIVE: Göran Frisk teeb comeback vastu on siin! IF!

Match of the Day Live! Veenduge, et teil on parim kvaliteet käik alumises paremas. Juhul, kui tekib tehnilisi probleeme, proovige selle asemel HSK kanal holmssk.se/youtube.

täna 17:00 külastada Holms SK Hasselbackens IP. Holmbygden.se livesänder matchen. Väheste mängud jäänud hooaja ja pingeline lahing tabeli alaosas, on nüüd mängu palju kaalul! Pärast IFK Sundsvall 2 (nagu Holm lüüa kevadel) tõmmatud seeria nii kadunud Holm oh-nii-oluline trepoängare madala punktisumma saagi. Enne tänast mängu on nii on siin! KUI seitse punkti DIV5 tabelis – kellele järgneb Holm SK viiel aspekti. Sõltuvalt sellest, kuidas seda suurem vaheseinad lõpeb nii, et see võib olla, et viimane koht tähendab nedflytt jagunemise kuue järgmisel hooajal. Mängus, kus Holm on võimalik läbida nästjumbon Hasselhoff nagu on kolme vihjeid täna tähtsam kui kunagi varem!

Külastajate Hasartmängud tänapäeva suur mäng on mitte vähem kui 80- ja 90ndatel suur hiiglane, tahke produkt Holm Göran Frisk!

rivistus, Kohtumise teadaanded ja tulemused, teksti igas mängus, tasuta siia!

Täna voos (“varjatud” üle): https://www.youtube.com/watch?v=P3Y-a8ADeFo
HSK:YouTube-Channel: holmssk.se/youtube

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *