Svenolov tuled oma süsi põletusahju täna!


Täna on üks paremaid piknik reisisihtkohtade Kväcklingssjön Holm kell 14:00. On nimelt Sven Olovs valmis süüdata Medelpads ja ehk Rootsi ainult valmis alustama süsi põletusahju! See oli eelmisel aastal, et vana ja tark Sven Olov Ytterbom alates Östbyn alustas oma projekti – Et teha oma süsi põletusahju. Nüüd on lõpuks valmis ja Sven-Olov on välja kolinud metsa onni valvama, kui see paneb tuletorn täna. Suurepärane sihtkoht päev. Tooge oma piknikukorv, vasta Svenolov ja saada aimu ajalugu.

Kolmilor tehtud varem toota süsi sepistatud ravib. By hapnikuvaene puidu põletamine, ümbritsetud sealhulgas kuusk ja jahvatatud sütt moodustatud. Trikk on hoida mõõdukat põletamine, nii et Milan ei süttida ja haihtuma. Midagi, mis juhtus sarnane katse paar aastat tagasi Sula.

Leia Kväcklingssjön
Turn up Lillsjön sisse Östbyn. Siis edasi Lillsjön mõne kilomeetri, siis võite leida põletusahju me Kväcklingssjöns pööret.
Kartlänk här.

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *