Se menee susi talven Holm

Holms Verbesök kirkossa.Luonnon Life hiipii yhä lähemmäksi. Jo lähellä luontoa Holm on useita eksoottisia saalistaja havaintoja. Tänä viikonloppuna voitaisiin susi nähdä keskellä Anundgård, Rautatammi.

Big Bear tuomittiin Liden..
Kylässä ja sen läheisyydessä, se on hiljattain nähty karhu kylissä. Kaksi viikkoa sitten sköts Lisäksi suuri björn i Liden. Jotain aiemmin olleet erittäin harvinaisia. Lue artikkeli ST.
.
Ilves nähtiin pihalla Gimåfors..

Elokuussa oli myös ilves nurkan tontin Gimåfors, jolloin maatilan verot kuoli.
* Ilvekseen kuvassa ei ole mitään tekemistä sen kanssa teko.
.
.Holmin kirkko.
Vielä vaikeampi voittaa, oli kuitenkin, että lauantai-iltana voitiin nähdä suden i Anundgård. Se oli illalla kävellä paikalliseen asukkaille näki ison eläimen kävelylle vain muutaman metrin päässä Holmin kirkko. Susi suurella takkuinen häntä liikkui keskellä kylää. Hetken molemmat olivat katsekontakti ja kulkee autoilija pysähtyi ja oli myös ilo katsella saalistaja. Sitten he tekivät susi todellista toivoa kirkon hedge ja katosi pohjoiseen kanssa huojuvat ryömintäjarru ylös kohti koulu.
.
.
Mikä susi oli kirkon tehtävä on epäselvä. Mahdollisesti vierailu oli uskonnollisena tai käynti mahdolliset maaperän liitetty tuttuja? Ehkä siellä on karhu haudattu…

Ulkonaliikkumiskielto tai matkailukohde
Ajankohtainen kysymys on niin selvä, jos se on vaarallista mennä ulos yöllä. Susia on kuitenkin erittäin harvinaista vaarallinen ihmisille, ja historiallisesti ainoa dokumentoitu joidenkin enstaka vilda vargattacker alla 1700- ja 1800-luvun alussa. Yksi toivon, että tämä voi auttaa piirin lisääntynyt matkailijoiden virta ja faneja, jotka haluavat nähdä vilauksen susi. Ehkä paikallinen Ulkoiluyrityksellä tuli Kaupankäynti järjestää retkiä Holm Wolf safari tulevaisuudessa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *