Mission Audit silmät Aros Energia ilmoitusten

Mission Audit silmät Aros Energia ilmoitusten.tänä iltana 20:00 SVT 1 Silmä Mission Review Aros Energia ilmoitusten ja Fagerhyltan. Sama yritys, joka omistaa kiinteistöjä Holm ja suunnittelee turvapaikka majoitusta täällä ja ympäri Ruotsia Ruotsin maahanmuuttovirasto.
Huono hallinta kiinteistöjen Holm on näkynyt vuosien jälkeen Johan Stendahl, monikko tuomittu ja konkursad, osti ne Master Bob Collection (myöhemmin Toboholm). Omistus sitten meni Fagerhyltan, Ruotsin Kotiseutuyhdistys Kiinteistöt ja viime aikoina myös omistajille Aros Energia ilmoitusten. Johan Stendahl on edelleen pysynyt edustajana “fastighetssköteseln” Eri omistajille.

Aros Energia ilmoitusten ja Fagerhyltan samanaikaisesti omisti kiinteistöjen Tobo, ulkopuolella Uppsala. Vaikka on olemassa monia vuokralaisia ​​vuosien piti sietää väärinkäytösten ja oli ongelmia vuokranantajille. Nämä epätasaisuuksien hallinnoimien ja miten vuokralaisten Tobo torjua nähty tänään Mission Review.
13/11: Lue lisää illan ohjelmassa vuokralaisen Association Journal Koti & vuokrata.

Katso toimeksianto Review Report osassa Aros Energia ilmoitusten ja Fagerhyltan täällä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *