Katso toimeksianto Review Report TV raportteja yritystä takana “Skandalhusen”

Jan Josefsson och Uppdrag Granskning om Aros Energideklarationer
Michael Sterner (Vinge lakiasiaintoimisto) Marcus Hamberg (Fagerhyltan Estate) takana skandaali-ratsastetaan yhtiö Aros Energia ilmoitusten tiedoksi ristiriitaisia ​​tietoja, kun he olivat Mission Review.

Katso valtuutuksen uudelleentarkastelu Raportointiominaisuus noin Aros Energia ilmoitusten ja Fagerhyltan.
Tarina seuraa Petter asuvat yhtiön kiinteistöjen Tobo osoittaa huonoa hallintoa kotien ja vaikeuksista sumean omistukseen. Aivan kuten se on ollut viime vuosina Holm toisin sanoen,.

Marcus Hamberg puhui valheen – Fagerhyltan oli varma omistajat Aros Energia ilmoituksissa.
Marcus Hamberg huomautti äskettäin puhelimitse HBU Holm että hän förnekade sin och Fagerhyltans inblandning i Aros. Han sade att han inte hade någonting att göra med asylboendena och Aros Energideklarationer.
När Peter i Tobo i avsnittet ringer Marcus Hamberg vet Hamberg inte vem som är huvudägare i Aros Energideklarationer. Uppdrag Granskning fastslår dock att Fagerhyltan med Marcus Hamberg som VD i själva verket ägde 51 % av Aros Energideklarationer.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *