Katso toimeksianto Review Report TV raportteja yritystä takana “Skandalhusen”

Jan Josefsson och Uppdrag Granskning om Aros Energideklarationer
Michael Sterner (Vinge lakiasiaintoimisto) Marcus Hamberg (Fagerhyltan Estate) takana skandaali-ratsastetaan yhtiö Aros Energia ilmoitusten tiedoksi ristiriitaisia ​​tietoja, kun he olivat Mission Review.

Katso valtuutuksen uudelleentarkastelu Raportointiominaisuus noin Aros Energia ilmoitusten ja Fagerhyltan.
Tarina seuraa Petter asuvat yhtiön kiinteistöjen Tobo osoittaa huonoa hallintoa kotien ja vaikeuksista sumean omistukseen. Aivan kuten se on ollut viime vuosina Holm toisin sanoen,.

Marcus Hamberg puhui valheen – Fagerhyltan oli varma omistajat Aros Energia ilmoituksissa.
Marcus Hamberg huomautti äskettäin puhelimitse HBU Holm että hän kieltänyt osallistuminen ja Fagerhyltans AROS. Hän sanoi, hänellä ei ollut mitään tekemistä turvapaikka Majoitus ja Aros Energia julistukset.
Kun Pietari I tobo ohjaamaan soittajan Marcus Hamberg Hamberg tiedä kuka on pääomistaja Aros Energia ilmoitusten. Mission tarkastelu toteaa kuitenkin, että Fagerhyltan Marcus Hamberg presidentiksi todellisuudessa kesti 51 % AROS Energia ilmoitusten.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *