VAROITUS! Aros Energia ilmoitusten edelleen ostaa asuntoja Holm

Tänään tarvittavan hoidon ja etsiä mitä se on tekemistä yrityskiinnitysrekisteriin Holm. Huolimatta kaikista otsikoihin Aros Energia ilmoitusten ja Johan Stendahls vanha “Skandalhus” syksyllä, koska yhtiö jatkaa yrittää ostaa uutta asuntoa Holm. Syksyllä ne on mainittu muun muassa tarjouksen petokseen maahanmuuttoviraston, Laiminlyönti oma ulkomaisen henkilöstön, viranomaiset tilauksia, vuokralaisten laiminlyöty ja huonosti ominaisuudet.

Vielä runsas viikko sitten nimeltään Bengt Staaf osakehuoneisto yhdiste “siirtokunnat” Koulussa Anundgård ja halusi ostaa vapautunut 4:a siellä. Se oli neljännen kerran peräkkäin, että Aros Energia-ilmoitukset yrittivät päästä yli huoneiston läpi eri ihmiset. Aiemmin tänä syksynä, on yrittänyt ostaa sitä Fredrik Wedelstam joka oli toimitusjohtajana vain yksi viikko (!) ja “Pär Karlsson”, alias Johan Stendahl sanotaan olevinaan. kun BRF:Holm edunvalvoja pyörä väärinkäytösepäilysten, voinut saada suoraa vastausta, ja se oli jatkuvasti epäilyttävissä olosuhteissa, he päättivät olla myydä niitä. Joten se oli tällä kertaa, ja kysymys siitä, onko se koski Aros Energia ilmoitukset olivat ostajan ja tarkoitus asunnon ostosta, leijui sitä jälleen vastauksia.

Yhtä epäselvää kertoi se oli elokuun lopussa, kun HBU yhteyttä Bengt Staaf noin sähkökatkos omassa (Li vaimo ja appensa Bernts) omaisuus “Pensionärshemmet”. Se oli silloin salaisessa henkilö ei nimetä kuka saa ottaa yhteyttä ongelmia. Aros Energia ilmoitusten oli Bengt Staaf vain kuullut, vaikka se pyysi vuokraa oman vuokralaisten. Muutamaa päivää myöhemmin offenliggjordes maahanmuuttovirasto allokaatiopäätökset varten Aros Energideklarationers turvapaikkaa majoitusta omaisuutta. Muutamaa viikkoa myöhemmin, Bengt Staaf varajohtaja yhtiöstä ja kaksi kuukautta myöhemmin, lokakuussa, hän oli lisäksi suurimman omistajan Aros Energia ilmoitusten (joka myös omistaa “Opettajan Asuminen”).

Aros Energia ilmoitusten ja Bengt Staaf huolimatta toistuvia tilauksia ja kirjaimet eivät ole täyttäneet sitoumuksiaan joko viranomaisten tai vuokralaisten. Puutteiden mustaa multaa ja tuuletus, he eivät ole tehneet mitään. Myöskään shoveled ja hioa sitä tänään Senior Home, jonka omistaja on lain mukaan tehdä. Bengt Staaf on valistunutta ongelmista ja ovat luvanneet, että ne järjestetään, mutta vaikka he omistavat omaisuutta ei ole tapahtunut mitään talvella.

Päivää ennen jouluaattoa olivat kuitenkin luontainen lapsen perheen Anundgård lausunto hallituksen jäsen Michael Sterner että heidän täytyy muuttaa pois. Yhtiö on toistuvasti yrittänyt saada perheen eri tavoin. Viime kesänä he maksoivat ole valtaa joten he olivat ilman sähköä kotona kaksi (!) viikkoa ja pesutupa sammutettiin useita kuukausia. Kaikki tämä siitä huolimatta, että yhtiöllä ei ole oikeutta pakottaa perheen, kun niitä kutsutaan hallintaoikeus ja laillinen oikeus asua. Jopa Johan Stendahl itseään ja Pia Karlsson on ollut yhteydessä perheeseen ja yritti saada heidät ulos, vaikka ne “ei enää ominaisuuksia tehdä”.

Tällä kertaa syyttää Aros Energy julkilausumia tilauksen ympäristöviraston että muun muassa. korvata Windows perheen kotiin ja sitten sopii jälleen yrittää pakottaa lapsiperheet muuttamaan pois. Remontit voidaan tehdä ilman liikkuvia pois.

“Uusi toimitusjohtaja Aros Energia ilmoitusten”, “Talo saa myyntikiellon”, “Stendahl oikeudessa”
Aiheeseen liittyviä uutisia muissa tiedotusvälineissä viime kuussa.

.
Uuden rakentaa asunto taloyhtiön päätti sen sijaan myydä lapsiperheille muutto Holm päivinä. Tervetuloa Holm!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *