holm Fiber – tilannekatsaus!

Holm-kuitu pieniJonkin ajan kuluttua “radioskugga” olemme Holm Fibre Kansantaloustieteen takaisin jonkin verran ohjeita aiomme työskennellä laajakaistaa meidän piiri.
.

nykytila
Meidän täytyy onnitella Syvyys Pipe Sandnäset ja Loviken joilla oli mahdollisuus liittyä kuidun yhdistys Itä Bracke. Tällä on nyt kaivaminen ja sijoittelulaitteet sitten harjoittaa niiden ominaisuudet ja yhdistää viestintäänsä. Tulos on tietenkin, että olemme tällä hetkellä vähemmän jäseniä, mutta emme näe mitään ongelmaa sen kanssa, mutta meidän yhdistys on edelleen niin suuri, että voimme suorittaa verkon rakentamiseen, jos saamme maksuja.

Meillä on ollut tarjouksen ulos järjestelmästä toimittajan että he rakensivat verkkoon. Olemme päättäneet hyödyntää Bynet jolla on laaja kokemus verkostojen rakentaminen maaseudulla niin kuin me. Olemme myös koskevassa tarjouskilpailussa tietoliikennetarjoaja eli niille, jotka hallinnoivat verkon ja auttaa palveluntarjoajia kehittämään tuotteitaan meille. Siellä emme ole vielä päätetty, mutta on kaksi täyttä ehdokasta, joista valita.

jäsentä
Tällä hetkellä meillä on 173 jäsenet, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksunsa vuonna ja joita olisi lasketaan jäseneksi. On vielä potentiaalia kiinteistönomistajat voivat liittyä ja olivat tyytyväisiä naapureiden ja vaikuttaa enemmän ihmisiä liittymään tulevaisuuden isänmaamme.

Kartta yhdistyksen jäseniä ja ominaisuudet, sekä potentiaalisia asiakkaita!
Klikkaa “satelliitti” nähdä taloja. Karttaa päivitetään jatkuvasti. Se fullsstor karta.
OBS! Auttakaa meitä hankkimaan asiakkaita sinistä- ja keltainen taloja.

Avustukset
Vuoden viimeisellä neljänneksellä 2014 hakemus on jätettävä lääninhallituksen tukihakemuksen rakentamiseen. Päätökset avustuksista perustuu tulevien tietojen ensimmäisellä neljänneksellä 2015. On esitetty hakemus, kuinka monet ihmiset ovat menossa yhteyden verkkoon, ja se on numero, joka on perusta koko. Sen jälkeen, kun hakemus jätetään ei jäsenmäärän jotka avustajat perustajajäsen lisääntynyt. Plus ominaisuudet myöntämisen jälkeen päätetään ne tietysti voi liittyä, mutta se johtaa lisäominaisuuksia joutuvat maksamaan kalliimman yhteyden, koska emme voi saada nämä. Kuinka suuri kustannusten nousu tulee olemaan palaamme myöhemmin. Jotta ei riskeerata ilmoittaudu mahdollisimman pian ja maksaa vuoden jäsenyyden ja että olet kanssa. Mitä enemmän olemme kanssa halvempia, joka yhteys.

päätökset
Kun meillä on kaikki valmiina avustuspäätöksiin jne, se kaikki esitellään jäsenille silloin ovat ne, jotka muodollisesti päättää, että voimme rakentaa verkko.

Me hallituksesta TYYTYVÄINEN ja pitää myönteisenä myös mahdollisuuksia rakentaa kuituverkon.

Sillä hallitusta
Stefan Edin

Holm Fiber verkkosivuilla lisätietoja ja artikkeleita: Holmbygden.se/holmfiber

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *