Uusi omistaja Håkan Larsson lied televisiossa noin Johan Stendahl


Seuranta SVT skandaalin taloja Holm viime viikolla. Uusi omistaja Håkan Larsson, joka toimii yrityksen Bilforum Örebro osoitti selvästi, että hän valehteli Johan Stendahl. Ensinnäkin tiedä Håkan Larsson ei Stendahl ollenkaan, ja sitten myöntää, että se todella päätynyt 30 vuosia sitten. Itse asiassa he tapasivat muutama päivä yhteydessä vierailun skandaali taloja Holm. Kuuntele haastattelu alla kuulla, miten Håkan Larsson kertoo totuuden SVT.

Håkan Larssson eivät edes tiedä, että entinen omistaja Aros energiakatselmusten liittyy Johan Stendahl nyt tekee korjaukset omasta omaisuutta.

Maahanmuuttovirasto ilmaisi erikoisuus yrityksen omistaja ei tiedä, mitä tapahtuu noin yrityksensä ja niiden ominaisuudet. Håkan Larsson kiistää kuitenkin, että hän toimisi minkäänlaista maalivahti tai decoy kontekstissa. Silti se osoittautuu ostosopimuksen Johan Stendahl oli kanssa ja viritetty osto ominaisuuksia, kun Håkan Larsson otti heidät.

Lue lisää SVT: n katsaus skandaali talojen
7/8 SVT Uutiset: Finansmannen kan ligga bakom boendet


Kuuntele haastattelu Håkan Larsson, jossa hän kiistää, että hän tietää Stendahl.


Maahanmuuttovirasto kommentoi ilmestyksiä ja mielestäni se on outoa, että Håkan Larsson kieltää tuntemus tarjousten hän esitti.
12/8 Ruotsin television uutiset Västernorrland: “Onko yritys tahraton, emme voi tehdä mitään”

Linkit:
entinen sanomalehti, radio- ja tv-raportteja skandaalin talot Holm.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *