Linnut ja muut eläimet Holm?

I nypensionerad opettajat. Jälkeen "kollosalsocialt" työskentelevät 40 kaupungissa olemme jättäneet kaupungin majoituksen hyväksi Holm Nature fulltime. Asuinkiinteistöjen on "metsässä" kivenheiton päässä Navarns Luoteis rannalla, vieressä myöhään SCA metsän ammattitaitoisen Willis Bylund mökki. Tässä umpikujaan, jos se läpäisee enemmän kuin kaksi autoa tunnissa. ei ääntä- tai valosaastetta kaupungissa, jos ei kuikka ja korpit ääni pitää "epäpuhtaudella". Ihmisen tiheys seuraavassa neliökilometriä on käytännössä nolla talvella, meidän lisäksemme. mutta linnut, muut eläimet ja kasvit ovat miljoonien ... Voiko paranevat!

Täällä elämme kunnes emme enää pysty lunta, polttopuut, kaivaminen, rakentaa, viljely, suksi, kävellä metsässä, kala, ajo, kokki ...

Linnun Navarn.Eläkkeelle tarkoittaa, että voin keskittyä itseäni enemmän minun luonnon etuja. lähinnä lintujen, Olen "ollut mukana" in 50 vuosi. Alue on suhteellisen tuntematon kannalta lintujen, kasvit ja nisäkkäät yleensäkin. Haluan liittää niiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita linnuista. Tiedän vain yksi alueen joilla silmällä lintuja ja eläimiä, Rolf Eriksson Sunnansjö, mutta on oltava paljon enemmän. Jos olet yksi, kerro.

Haluan tietoja sinulta ...
…oleskelevat välisellä alueella Holm, Kovland, Indal, Liden, Torpshammar, järkyttynyt:

  • Mielenkiintoisen lintuhavainnot alueella, alkaen 30 vuotta.
  • Jos sinulla on lintu kysymyksiä, joita haluaisin auttaa (määrittää lajien, mikä lintu laulaa / ääniä, rakentavat pesää, nestings mm). Otan sinuun tietää ja / tai käydä jos haluat. Aion raportoida huomautuksia ja Artportalen (tietokanta Lintujen, nisäkkäiden, kasvit, hyönteiset, Fisk, matelijat), joka kokoaa havaintoja koko Ruotsista.

mielenkiintoisia lintuja?
Petolinnut ja pöllöt. Niitä olisi käsiteltävä luottamuksellisina, ja meidän on varottava levittää tietoa niistä liikaa. Koska myyrät alueella kaatui huhti-toukokuussa 2015 joten myyrän riippuvainen petolinnut kasvatetaan säästeliäästi. Näyttää siltä, ​​että on edelleen pulaa myyrien maassamme (marraskuu).
ankat, hanhet, kahluusaappaat, skogshönsfåglar, lokit, Perching on mielenkiintoinen. Yhteinen linnut näyttävät epätavallista, esimerkiksi epätavallisen aikaisin keväällä, liikkuvat poikkeuksellisen myöhään, pesiä epätavallisissa paikoissa tai epätavallista tapahtuu.
Kaikki mitä tapahtuu on kiinnostava. Ei vain lintuja. Viime vuosina olen nähnyt saukkoja osoitteessa 5 tilaisuus, kesäkuuhun Lokåsens laitumelle! Mies vaeltaa kaukana vedestä ...
Jos voimme panostaa mitään minulla on kosketuksissa kasvitieteen, saalistaja asiantuntijat ja muut, jotta voimme saada vastauksia huolemme.

Aluksi,
Peter Berglund, Nwarn.…Olen sähköpostiyhteystiedon: inlandsfauna@gmail.com. Ota sinne, jos haluat ottaa yhteyttä tai soittaa minulle 070-588 09 94. Olemmeko enemmän, voimme luoda yhteinen foorumi, jossa voimme pitää yhteyttä toisiinsa, jossa kuka tahansa voi mennä ja kirjoita.
Levitä tämä kutsu niille, jotka luulet haluat liittyä verkkoon!

tervehdys
Peter Berglund, Nwarn

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *