Uusi mahdollisuus vahvistettava naapuri 7/12!

OBS! Ilmoita osanottonsa thomas.aslin@sundsvall.se
(jos et ole jo tehnyt niin kautta HBU)

Tartu tilaisuuteen maanantaina. 18 (paikka ilmoitetaan myöhemmin) menossa opiskelemassa ns Amplify naapuri. Koulutuksen jälkeen voit onnettomuudessa Holm vastaanottaa tekstiviestejä suoraan SOS operaattorilta. Sinulla ei ole erityisiä velvoitteita tai oikeuksia ja tätä, mutta jos pystyt ja auttamaan! Joka voi todella tehdä ero onko sukulaisten, naapuri tai joku muu lähellä hengissä!

Koska hankkeen aloittamista 2013 se on ollut 11 melu Holm ja lähes kaikki on ollut vapaaehtoisia ennen ambulanssin ja pelastuspalvelut. Emme kuitenkaan tarvitse olla enemmän Holm alueella, ja mielellään vähän hajonta noin Holmsjön. Nykytilanteessa on sellainen,. kukaan eteläpuolella Holmsjön tai Vike, Loviken, Sandnäset, Kväcklingen, Österström ja kaltevuus. Tiedätkö ketään muuta luulet saattaa kiinnostaa ja sopivaa. Kerro heille!

Koulutuksen järjestävät Medelpads Pelastusalan ja on vapaa. Holm sekä muutamia muita paikkakunnalla Medelpad yksin Ruotsissa että voidaan varoittaa välittömästi tällä tavoin eri onnettomuuksia.

koulutukseen sisältyy:

  • Brändi
  • Hävittäminen liikenneonnettomuus
  • hukkuminen vaaratilanteiden
  • sydän- & Elvytys AED

Usein yksinkertaisin toimet tärkeä – Tärkeintä on tehtävä nopeasti. Tämä tekee järjestelmästä niin tärkeää juuri Holm p.g.a. että onnettomuus on yleensä noin. 20-60 minuutin päässä lähimmästä ambulanssin ja pelastustoimi.

TIESITKÖ HOLM on oma defibrillaattorit!?
Lue lisää ja katso tarinan Vahvistetut naapuri holmbygden.se / Akuutti (havaittu helposti läpi “” yläreunassa kotisivun).

Khteystieto kysymyksiä:
Medelpads Pelastusalan
Thomas Åslin, Palotarkastaja / Inner Chain
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Lue lisää projektista (FR. 2012), TÄÄLTÄ.

Ihmiset maaseudulla ei tavoiteta samantasoista suojaa onnettomuuksia kuin ihmiset kaupunkialueilla. Kunnan kansalaisilla tulisi olla "yhtäläinen suoja" onnettomuuden ja tämä projekti aikoo paremmin tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

1.1 tausta
Maaseudulla on vähemmän suojaa onnettomuuksia kuin kaupunkialueilla, joilla suuri- ja hätä voimat perustuvat alueilla, joilla on korkeampi asukastiheys. Ilman ennaltaehkäisyä ja että kansalaisyhteiskunta kykyä ensimmäinen veto niin ole saavuttanut osia laki onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn.

tavoitteet
Paremman suojan onnettomuuksia maaseudulla tukemalla yksilön.

1.2 Projektmål

  1. Kehitellä suojaavat onnettomuuksien maaseudulla. Konsepti perustuu tietäen noloin onnettomuuksien maaseutu- ja toimenpiteet (neuvonta, tiedot, valvonta jne) vähentää ja hallita näitä. Läsnä käsite idea hallinta MRF lokakuuhun 2012.
  2. Kanavahaku siten koulutusta ja tietoa voidaan käyttää järjestelmällisesti, ja näillä löytää ihmisiä, jotka haluavat olla paikallinen "turvallisuus ihmisiä" (harkita nimi näille ihmisille). Lukumäärä riippuu kiinnostusta ja koko yhteisöä
  3. Loka-joulukuussa 2012, toteuttaa lentäjät käsitteeseen vähimmäis- 3-5 yhteisöjä kaupunkialueilla maaseudulla.
  4. Tammi-helmikuu 2013, arvioivat työtä ja sen mahdollisuuksia kehittää työtä kestäväksi prosessi MRF ja FIP kunnallisista työntekijät voivat suorittaa suojan onnettomuuksia. Arvioinnissa olisi myös mahdollisuus SMS hälytyksiä tai vastaavia, jotka voidaan lähettää "turvallisuus ihmiset" sekä mahdollisuuksia ottaa käyttöön useilla paikkakunnilla jälkeen sovittu vaatimusten kriteerit (esim. 30 Minun panostus paikalliseen palokunnan). Teos on koottu raporttiin, ja esitetään johtoryhmä MRF viime helmikuussa 2013.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *