Uusi mahdollisuus vahvistettava naapuri 7/12!

OBS! Meddela deltagande till thomas.aslin@sundsvall.se
(om du inte redan gjort det via HBU)

Ta chansen på måndag kl. 18 (plats meddelas senare) att gå utbildning för att bli en så kallad Förstärk medmänniska. Efter utbildningen kan du vid en eventuell olycka i Holm få ett SMS direkt från SOS-operatören. Du har inga särskilda skyldigheter eller rättigheter i och med detta, men om du har möjlighet att och hjälpa till! Vilket kan faktiskt kan betyda skillnaden för om din närstående, granne eller någon annan människa i närheten överlever!

Sedan starten av projektet 2013 har det varit 11 larm i Holm och på nästintill samtliga har det kommit frivilliga före ambulans och räddningstjänst. Dock skulle vi behöva bli fler i Holmbygden och gärna med lite spridning runtom Holmsjön. I dagsläget finns t.ex. ingen på södra sidan av Holmsjön eller i Vike, Loviken, Sandnäset, Kväcklingen, Österström och Hällingen. Vet du någon annan du tror kan vara intresserad och lämplig. Tipsa dem!

Koulutuksen järjestävät Medelpads Pelastusalan ja on vapaa. Holm är tillsammans med några andra orter i Medelpad ensam i Sverige om att kunna larmas direkt på detta sätt vid olika olyckor.

koulutukseen sisältyy:

  • Brändi
  • Hävittäminen liikenneonnettomuus
  • hukkuminen vaaratilanteiden
  • sydän- & Elvytys AED

Usein yksinkertaisin toimet tärkeä – huvudsaken de sker snabbt. Tämä tekee järjestelmästä niin tärkeää juuri Holm p.g.a. että onnettomuus on yleensä noin. 20-60 minuutin päässä lähimmästä ambulanssin ja pelastustoimi.

TIESITKÖ HOLM on oma defibrillaattorit!?
Läs mer och se reportage om Förstärkt medmänniska på holmbygden.se / Akuutti (havaittu helposti läpi “” yläreunassa kotisivun).

Khteystieto kysymyksiä:
Medelpads Pelastusalan
Thomas Åslin, Palotarkastaja / Inner Chain
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Lue lisää projektista (FR. 2012), TÄÄLTÄ.

Ihmiset maaseudulla ei tavoiteta samantasoista suojaa onnettomuuksia kuin ihmiset kaupunkialueilla. Kunnan kansalaisilla tulisi olla "yhtäläinen suoja" onnettomuuden ja tämä projekti aikoo paremmin tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

1.1 tausta
Maaseudulla on vähemmän suojaa onnettomuuksia kuin kaupunkialueilla, joilla suuri- ja hätä voimat perustuvat alueilla, joilla on korkeampi asukastiheys. Ilman ennaltaehkäisyä ja että kansalaisyhteiskunta kykyä ensimmäinen veto niin ole saavuttanut osia laki onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn.

tavoitteet
Paremman suojan onnettomuuksia maaseudulla tukemalla yksilön.

1.2 Projektmål

  1. Kehitellä suojaavat onnettomuuksien maaseudulla. Konsepti perustuu tietäen noloin onnettomuuksien maaseutu- ja toimenpiteet (neuvonta, tiedot, valvonta jne) vähentää ja hallita näitä. Läsnä käsite idea hallinta MRF lokakuuhun 2012.
  2. Kanavahaku siten koulutusta ja tietoa voidaan käyttää järjestelmällisesti, ja näillä löytää ihmisiä, jotka haluavat olla paikallinen "turvallisuus ihmisiä" (harkita nimi näille ihmisille). Lukumäärä riippuu kiinnostusta ja koko yhteisöä
  3. Loka-joulukuussa 2012, toteuttaa lentäjät käsitteeseen vähimmäis- 3-5 yhteisöjä kaupunkialueilla maaseudulla.
  4. Tammi-helmikuu 2013, arvioivat työtä ja sen mahdollisuuksia kehittää työtä kestäväksi prosessi MRF ja FIP kunnallisista työntekijät voivat suorittaa suojan onnettomuuksia. Arvioinnissa olisi myös mahdollisuus SMS hälytyksiä tai vastaavia, jotka voidaan lähettää "turvallisuus ihmiset" sekä mahdollisuuksia ottaa käyttöön useilla paikkakunnilla jälkeen sovittu vaatimusten kriteerit (esim. 30 Minun panostus paikalliseen palokunnan). Teos on koottu raporttiin, ja esitetään johtoryhmä MRF viime helmikuussa 2013.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *