Paremmat mahdollisuudet selvitä onnettomuuden Holm kiitos vapaaehtoisille!

Thomas Åslin osoitti CPR on seurakuntatalo.
Thomas Åslin alkaen Västbyn näyttää elvytys on seurakuntatalo.

Tällä viikolla järjestetään uusi koulutusmahdollisuudet sekä uusien että vanhojen vapaaehtoisia projektiin vahvistaminen naapuri. Kiinnostus oli hienoa pystyä auttamaan kansalaisiamme hätätilanteessa, ja siellä oli paljon uusia vapaaehtoisia Holmbor. He voivat, jos niillä on mahdollisuus ja on lähellä apua onnettomuudessa Holm. Koska ajonaikaiset sairaankuljetuksen ja pelastustoimen on pitkä, se voi olla ratkaiseva. Eräässä esimerkissä. sydänpysähdys vähentää mahdollisuuksia selviytymisen 10% per minut. Jos kuitenkin yrittivät pelastaa CPR ja AED aloitettava 3 Minun mahdollisuudet voivat olla hela 70% hengissä.


Kuinka se toimii?

Kun joku soittaa 112 ja hälytyksen käyttäjä luokittelee onnettomuuden liikenneonnettomuus, brändi, hukkuminen tai epäilty sydänpysähdyksen sisällä Stark “hälytys alue” automaattisesti lähettää tekstiviestin ulos vapaaehtoisille. Näitä voidaan sitten jos ne pystyvät tekemään ensimmäisen vedon (ei ole olemassa velvoitetta). alue on 15 km Holmin kirkosta, mutta sitä voidaan muuttaa niin se on pidennetty tai riippuen osallistujan matkapuhelin on.

Mang Rann läsnäoloprosentti seurakuntatalo.Vahvistettava naapuri?
Lue lisää ja katso tarinan Vahvistettu naapuri ja rekisteröi kiinnostuksesi tässä, jos haluat tulla ihminen vahvistuu Holm.
holmbygden.se / Akuutti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *