ICA myymälän Liden myytävänä – asemalla myös

Pelle ICA on päättänyt myydä - ICA myymälä tulee siis enää.“Surullinen yhteisölle”, tällainen on yhtä ilman kommentteja Facebookissa ICA kela ilmoituksen myynnin toinen päivä. kirjoittaa nykyään Sundsvall Tidning Jos kauppa, joka on nyt myynnissä. Ja jos tässä ei olisi tarpeeksi, huoltoasema, samalla etsii myytävänä.

ICA katoavat
minä 13 vuodessa Norlander työnnetään ICA Close Liden, mutta nyt hän on päättänyt kokeilla jotain uutta. Hän toteaa myös, että kilpailu on kovaa tänään vastaan ​​suurimmat vähittäismyyjät Sundsvall. ICA on myös ilmoittanut, että se ei allekirjoittaa sopimuksia tahansa uuden omistajan. Siten ne säilyvät, kunhan Per taistelut. Kohden pitää kuitenkin parhaillaan tarkistaa uuden ketjun, joka haluaa ottaa haltuunsa mitään urakoitsijan ja toivon, että se voi valmistua syksyllä.

Samoin seisoaltaan Liden Macken myyntiin tiellä keskellä Liden.Macken taas myytävänä –
“vanavedessä – enemmän tukea paikallisia”.

Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi,, se on nyt huoltoasema tiellä myyntiin jo jonkin aikaa. ST haastattelut Frédéric Krewski juuri kun hän on noin tankata huoltoasemalla, ja hän toivoo, että tämä voi olla herätys enemmän ihmiset voivat valita paikallisen vaihtoehtoja.

Kiitokset HBU!
Ei ole epäilystäkään siitä, että myymälä kylässä merkitsi paljon Liden piirin läpi vuoden. Joten myös meille “rautatammi”, varsinkin kun myymälän Holm suljettiin marraskuussa 2011. Holm Appliance kehittäminen, HBU, Haluan kiittää Per Norlander ja henkilökuntaa heidän tähänastisista ja toivon, että kaikki menee hyvin niin kauan kuin he jatkavat, ja että he löytävät uuden yhtä sitoutunut yrittäjiä, jotka haluavat vallata. Samoin tietenkin Liden Macken.

vuotta 2011 kauppoihin Holm jälleen ovensa. Täällä Hjördis Walker ulkopuolella.

.
myös lukea

23/4 -12 St.nu: Sökes: En handlare till Holm
2
2/6 -11 ST.nu: Butiken bevarar bygden


.

Lue ICA Liden oman viestin alla. Klikkaa puhekuplan lukea kommentteja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *