Suora lähetys TONIGHT 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands IF

Match of the Day live! Varmista, että olet parasta laatua vaihteen oikeassa alakulmassa. Jos mitään teknisiä ongelmia, kokeile sen sijaan lähettää suoraan -linkin.

holms SK.Kovlands IFtänä iltana 19:00 pelataan “Nordvästras El Clásico” klo Holm Vallen klassisilla derby kohtaaminen Holm SK – Kovlands IF. Ottelua nautti kuten tavallista, parhaat-sivusto höyryävän kupin java ja makkara tai hampurilainen kioski.

Holmbygden.se livesänder matchen. Niille, jotka eivät pysty osallistumaan sen tämän juhlallisen vårdrabbning, go peli myös hyvä nähdä tämän sivuston. Juuri ennen ottelun takilavarusteiden paikallinen toimittaja Fredrik Wikholm kameran mukana ottelun lähetys asiantuntija kommentteja ja tuoreimmat uutiset HSK leirillä.

kokoonpanolla, Ottelu ilmoitukset ja tuloksia, teksti kussakin ottelussa ilmaiseksi täältä!

Illan stream (“sulautettujen” edellä): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:YouTube-kanava: holmssk.se/youtube

viimeinen derby, muistin Svärd Holm Seger! Viime HSK tyytyväinen Kovland klo Holm Vallen oli kolme vuotta sitten toukokuussa 2013 Suoramainonnan-Shocker, että kun 3-3 kokoaikaisessa meni rangaistuspotkukilpailun. 6-4 lopputulos kuin, jännittävän Showdown edessä katsomossa.

Katso koko rangaistuspotkuilla yläpuolella edellisen kokouksen Holm Vallen välillä Holm SK – Kovlands IF.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *