Suora lähetys TONIGHT 19.00: Rautatammi – kuutio

Match of the Day live! Varmista, että olet parasta laatua vaihteen oikeassa alakulmassa. Jos mitään teknisiä ongelmia, kokeile sen sijaan lähettää suoraan -linkin.

holms SK.Kubikenborgs IF.tänä iltana 19:00 pelata Holms SK vastaan ​​Kubikenborgs IF 2 kotiin Holm Vallen. Toiseksi viimeisessä kotipelissä muutaman viikon, joten tilaisuutta nähdä pelin paikalleen höyryävän kupin kahvia ja maukas hampurilainen kioski.

Holmbygden.se livesänder matchen. Niille, jotka eivät ole etuoikeus osallistua hemmma piirin urheilun mekka, go peli myös hyvä nähdä tämän sivuston. Juuri ennen ottelun takilavarusteiden paikallinen toimittaja Fredrik Wikholm kameran mukana ottelun lähetys asiantuntija kommentteja ja tuoreimmat uutiset HSK leirillä.

kokoonpanolla, Ottelu ilmoitukset ja tuloksia, teksti kussakin ottelussa ilmaiseksi täältä!

Illan stream (“sulautettujen” edellä): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:YouTube-kanava: holmssk.se/youtube

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *