LIVSÄNDNING TONIGHT: holms SK – INA Sundsvall 2

Match of the Day live! Varmista, että olet parasta laatua vaihteen oikeassa alakulmassa. Jos mitään teknisiä ongelmia, kokeile sen sijaan lähettää suoraan -linkin.

holms SK.INA Sundsvall.tänä iltana 19:00 vierailevat IFK Sundsvall 2 holm Vallen. Se on myös viimeinen kevätkauden ottelu ja sää jumalat tarjoavat loistavan kesäillan. Käytä tilaisuutta nähdä pelin paikka hyvää kahvia ja maukas hampurilainen kioski.

Paikallinen toimittajille Holmbygden.se myös lähettää ottelun suorana täällä sivuilla kaikkien kaukoliikenteen faneja. Juuri ennen ottelun lautat toimittaja Fredrik Wikholm ylös kameraa ottelun lähetys, asiantuntijaselvityksiä uusimmat uutiset piirin joukkueet. Pitkän matkan faneja ja sen ulkopuolella maan pyrkivät seuraamaan pelejä ja kaikki HSK tuki tyytyväinen!
Kommentoikaa cheer lauluja alla! 😉

kokoonpanolla, Ottelu ilmoitukset ja tuloksia, teksti kussakin ottelussa ilmaiseksi täältä!

Illan stream (“sulautettujen” edellä): https://www.youtube.com/watch?v=rhdNj1sC6h4
HSK:YouTube-kanava: holmssk.se/youtube

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *