Mestarikokki Holmin ja Liden koulu White Guide-finaalissa

kokit: Sundsvallin kunta on todella hyvä kouluateriat ja saanut peräti kahdeksan ehdokkuutta TA…

julkaisemat Heja Sundsvall den 12 syyskuu 2016

Holmin oma mestarikokki Glenn Widén (TV. Kuvassa) Mene Malmö Valkoinen lähettäjien oppaaseen Junior Gala. Liden koulu ravintolan nimittäin ehdolla vuoden parhaat!
Kaikki voi muistaa kouluruoka kaikkein kulinaristiset matkaa päivässä. Ehkä olet noudattanut Lidens skola på facebook on kuitenkin tietää, että on olemassa toinen todellisuus, jossa nykyään. Opiskelijaa Holm, Indal ja Liden menossa Liden koulu on viime aikoina ollut ilo odottaa lounas joka päivä. päälle sidan näette yhden juhla aterian peräjälkeen räikeä vahvistetut kanssa ainesosia keittää omassa keittiössä. Uhmaa säästäväinen matkassa, se on hyvin tietoa luksusta ja hyvä silti. Paljon johtuu juuri uuden kokki Glenn Widén, kuten viime vuonna, perhe muutti Holm ja toimii nyt koulun ruokalassa kokkina. Nykyään kutsutaan myös mestarikokki! Yhdessä sauvallaan, Glenn vuosi nimittäin otettu Liden tuttuihin White Guide Juniors Kilpailun ehdokkaat Vuosi School Ravintola 2016. Vain toivottaa Glenn ja Liden School onnea kilpailuun!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *