ELÄÄ: Göran Frisk tekee paluun vastaan ​​Hassels IF!

Match of the Day live! Varmista, että olet parasta laatua vaihteen oikeassa alakulmassa. Jos mitään teknisiä ongelmia, kokeile sen sijaan HSK: n kanavalla holmssk.se/youtube.

tänään 17:00 vierailla Holms SK Hasselbackens IP. Holmbygden.se livesänder matchen. Muutamaa peliä jäljellä kauden ja tiukka taistelu taulukon alaosassa, se on nyt ottelu paljon pelissä! Jälkeen IFK Sundsvall 2 (kuten Holm voitti keväällä) vetäytyi sarjasta niin eksyksissä Holm OH-niin-tärkeää trepoängare on alhaiset pisteet sato. Ennen päivän peli on niin Hassels IF seitsemän pistettä nuorennuksen 5 aikapisteessä taulukossa – seuraa tarkasti Holm SK viisi pistettä. Riippuen siitä, kuinka korkeampi liiketoiminta loppuu, niin se voi olla, että viimeinen paikka tarkoittaa nedflytt Jakautumisten kuuteen ensi kaudella. Ottelussa, jossa Holm pystyy läpäisemään nästjumbon Hasselhoff sillä on kolmen osoittimia tänään tärkeämpää kuin koskaan!

Vieras rahapelaaminen illan ottelussa on vähintään 80- ja 90-luvun suuri jättiläinen, kiinteä tuote Holm Göran Frisk!

kokoonpanolla, Ottelu ilmoitukset ja tuloksia, teksti kussakin ottelussa, ilmaiseksi täältä!

Illan stream (“sulautettujen” edellä): https://www.youtube.com/watch?v=P3Y-a8ADeFo
HSK:YouTube-kanava: holmssk.se/youtube

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *