Rescue varastettu Västbyn!

Pelastusveneeseen varastettu Västbyn!
“Vene saa käyttää vain hätätilanteissa”, sanoo merkki West Village uinti. Nyt näyttää siltä, ​​pelastusvene, mutta on varastettu.

Täynnä ympäri grillialue Västbyn.Todennäköisesti pelastus vene Västbyn varastettu syyskuussa. paljastukset vastaanotetaan Ole hyvä, jos enemmän nähnyt mitään. Mukaan usein uiminen kävijät pelastusvene ollut siellä kesällä. Nyt kuitenkin on todettu, että se puuttuu, ja se oli täynnä ympäri Grilli.

Todistajanlausunnot mahdollisesta varkaudesta
Se voidaan lisätä myös, että 6 Syyskuu noin klo 17 veneestä nähnyt van uiminen. Kun sitten kääntyi rantaan veneellä, niin teki van yhtäkkiä kiire ja meni pois kaapin ovet auki. Sen jälkeen oli ainakin ei venettä. Jos se sitten oli siellä juuri ennen kuin se ei voida sanoa varmuudella, mutta todennäköisesti se voi liittyä.
Onko ketään muuta, joka voi sanoa, kun he näkivät uusimman lähelle tai nähnyt, mitä se voi olla van, joten s!

Mitä teet jos näet jotain?
Tärkeää valvonta, erityisesti maaseudulla.Tarkasteltaessa kieltämättä loukkausten jatkumisen pitäisi tietenkin soittaa poliisille kautta 112. Tietäen, että poliisi usein 5 mil pois, voi paitsi että se tai kyseenalaista tällaiset tilanteet, kun “vain” näkee jotain epäilyttävää, se voi myös olla järkevää jakaa sen suoraan Holm Ryhmä Facebookissa. Mahdollisesti relevantti kuva. Näin saavutetaan suoraan yli 300 Jäsentä silmiin ja noin Holm. Liity sinäkin Jos et ole jo, selvittää, mitä tapahtuu maaseudulla.

Rescue Resurssit ovat, mutta tärkeä maaseudulla
Pelastus vene Västbyn on tärkeä resurssi hukkuminen sisällä tapahtuu rannalla tai ulos järvelle. Kuten kaikki muutkin pelastusvälineitä on harvaan asutuilla alueilla on erityisen tärkeää silloin, kun se yleensä kestää kauan hätäpalvelujen ja ambulanssi saapua. Holm voi myös pelastaa veneen käyttö ns Enhanced naapureita, jotka ovat hajallaan alueilla. Klo hukkuminen hälytyksen Holmsjön hälytykset SOS automaattisesti vapaaehtoisia ympäri Holm tekstiviestillä ja on mahdollisuus pelastaa jonkun hädässä ennen yleisen turvallisuuden henkilöstölle tulee. Lue lisää projektista vahvistaminen naapuri Holm täällä ja miten se toimii. Täällä voi myös ilmaista oman edun, jos haluat olla mukana vapaaehtoisena resurssi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *