Lopuksi kuituuntumisajan! – tarjous t.o.m. 31/3!

Nyt on vihdoin aika yhdistää Holm piirin kuitua laajakaista. Nykyään Holm Kuidut jäsenet saivat tarjouksen postilaatikoihin jossa asti 31 Maaliskuussa voi liittyä alennettuun hintaan 18 400 kr (1500 KR peräisin sanoista. Ymmärretään 19 900 kr). Jopa ne, jotka eivät halua käyttää palveluja tänään, yhdistä talon tulevaisuuden tarpeisiin!

Kovaa työtä lokakuussa 2013
Se on noin 3,5 Vuosien työ Holmin Kuidut hallituksen jäsenten allekirjoitusten, kokoukset, sovellukset M. M.. koska tässä vaiheessa on selvää, että on olemassa ServaNet joka vetää verkkoa Holm. ServaNet on myös yritys, joka hoitaa kaukoliikenneverkkojen kuituverkkoon Sundsvall, mikä tarkoittaa, että yhä useammat ihmiset voivat liittyä koska ulkopuolella Holm Kuidut valuma.

Sisältyi kaivaa taloon tarjouksen
Varhaisemmissa vaiheissa, on puhuttu itse yhdisteen täytyy järjestää hautaaminen kaapelin Holm itse mahdollisesti omilla kaivamaan viimeksi vähän jopa talon seinään. Osakeannin tänään kuitenkin sisältävät sekä kaivamaan aina, ja tehdä reikää seinään. Emme tiedä tänään, jos haluat tai tarvitset Verkkopalvelujen, voit myös odottaa conax-. Näin talon edelleen yhteydessä verkkoon, joka itsessään nostaa kiinteistön arvoa merkittävästi enemmän kuin leikata kustannuksia. Aikataulu on laittaa lapio maahan kolmessa kuukaudessa, kesäkuussa.

Holm Fiber Economic Association
Yhdistys edelleen tietenkin valvoa prosessia kuidunvedon tänään, vaikka ServaNet vallanneet sovelluksen ja tehtävän vastaan ​​lääninhallituksen. Kuitenkin nyt on kunkin yksittäisen valita, on kuidun tai ei. Ei siis ole yhteistä yhdistyksen päätöstä tästä. Mikä rooli Holm Kuidut sitten on vastedes esitellään ja niistä keskustellaan vuosikokouksessa loppukeväästä ja lopulta päättää jäsenten. Lue lisää täältä Holm kuitua ja edellinen artikkeleita.

Info laatikko ServaNet tarjous

Lisätietoja palveluvalikoimaa, laskentaesimerkissä, olosuhteet M. M.. löytyy postituslistalle.

Ei vain kuitu
Kuten monet muut maaseudun kehittäminen on laajakaistan Holm ei vain itse asia – nopea internet, TV ja IP-puhelut. Kehittää piirin luovat perusedellytykset tulevaisuutta. Yhteenvetona tarvetta olla matkalle Holmin Kuidut Board Ensimmäinen Facebook-viesteistä lainattu; “Haluamme esittää töiden varmistamiseksi isänmaamme pääsevät elintärkeää laajakaistaverkon isänmaamme edelleen elää ja kehittyä tulevaisuudessa. Olkaamme antaa lastemme ja lastenlastemme ym mahdollisuuden asua kauniissa kotimaahansa.”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *