Svenolov valot hänen hiili uunissa tänään!


Tänään on yksi parhaita piknik matkakohteet Kväcklingssjön vuonna Holm 14:00. On nimittäin Sven Olovs valmis sytyttää Medelpads ja ehkä Ruotsin ainoa valmis aloittamaan puuhiilen uunin! Oli viime vuonna, että vanhat ja viisaat Sven Olov Ytterbom mistä Östbyn alkoi hänen hankkeensa – Voit tehdä oman puuhiiltä uunissa. Nyt se on vihdoin valmis ja Sven-Olov on siirtynyt ulos metsään kota vartioimaan kun se asettaa majakan tänään. Erinomainen kohde päivän. Tuo eväskori, tavata Svenolov ja saada maistaa historiaa.

Kolmilor tehty aikaisemmin tuottaakseen hiiltä taotut kovettuu. Happi- puutteellinen puiden polttamisen, suljettu, kuten kuusen ja maa hiili on muodostettu. Temppu on pitää maltillinen palaminen, niin että Milan ei syty palamaan ja savuna. Jotain, joka tapahtui samalla yritys muutama vuosi sitten Sula.

Etsi Kväcklingssjön
Nosta Lillsjön vuonna Östbyn. Sitten siirtää Lillsjön muutaman kilometrin, joten löydät uunin me Kväcklingssjöns läpimenoaika.
Kartlänk här.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *