Andreas Sahlin ja Thomas Mehlin tekemässä teatteria

Päivinä ja kunnes 14 Heinäkuu avautuu teatteri setti Ökensagan Kansan House Erikslund Andreas Sahlin juna Mountain tarkoittaa musiikin yhtyeineen. Monet ovat Holmbor tehneelle, Sandnäset tai muita juhlatilaisuuksia ovat ottaneet huomioon musiikillisia lahjoja pikku vuoristossa Drive tuotettu. Sekä vanha mies Orjan “sali” Sahlin, ja poika Andreas, harvoin poistui tilaisuudesta alueilla ilman omahyväinen yleisöä. Nykyisin Andreas nykyinen bändi domino Majestic kesässä.

Andreas lähin kartanonherra Thomas Melin alkaen Indalista soittaa myös bändin ja on kirjoittanut käsikirjoituksen set Desert Lord, joka on musiikkiteatterin joukko Kabaré. Yhdessä ne muodostavat historian maastamuutto Yhdysvaltoihin 1800-luvulta kuvattu huumorilla, lämmitys ja musiikki. Daily News tänään elämyksiä voidaan jakaa jopa nykypäivän siirtolaiset, että sen sijaan menee pois, tulee Ruotsiin.

Lavalla soittaa peräti 35 henkilöitä, paitsi virkailijat. Nykyään käsite varastosta, mutta vielä on jäljellä varata niille, jotka haluavat kokea spektaakkeli. Lue lisää ja varaa lippusi täällä!

Bändi Domino Majestic löytyy Spotify, youtube tai Facebook.

myös lukea
3/7 ST: Emigrantti saaga paljon musiikkia – Summer setti Kabaré
26/6 ST: Emigrantti Saga toistuu Ånge – paljon musiikkia

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *