Holm est membre de l'or Femman 2013


Vem känner Holms SK bäst?! Utmana Olle Frisk och alla andra HSK-fans! Stöd föreningen på ett roligt sätt. Var med och att tävla och tippa på dinGuldfemmaur A-laget. Bästa Holmkännare vinner en fotbollsresa till England, värde 4000 kr!!

ICI kan du spela online på dina fem Holmlirare!(Har du en broschyr i pappersformat? Lämna genast in din femma till A-lagets spelare så att den hinner registreras eller ring/smsa in din rad på 0730-332944.)
På en helt ny hemsida, guldfemman.se/holms-sk kommer du samtidigt att kunna tippa, följa dina spelare, göra ev. taktiska byten m.m och följa de andras Guldfemmor och se hur du ligger till.

Säsongen 2013 kommer vi alltså att vara med i något som heterGuldfemman – Ditt Lokala Drömlag“. Det är ungefär som Aftonbladets koncept Drömelvan, men med lokal prägel. I stället för attköpa” 11 spelare från Allsvenskan, väljer kunden 5 spelare från vårt A-lag. Ingen drömelva alltså, utan en guldfemma.

Spelarna i A-laget får poäng efter sina prestationer i seriespelet. En assist ger t.ex. poäng medan ett rött kort ger avdrag. Detta ger i sin tur poäng till fansens olika guldfemmor som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på en särskild hemsida för just Holm SK-Guldfemman (meddelas senare). Holms bästa tippare vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en fotbollsresa till England, värde 4 000 kr. Även om du inte är någongamblaretill vardags, är det är roligt sätt att stödja föreningslivet i Holm. Det går även att kombinera gratis med en gratis resultattjänst via SMS, så får du fortlöpande resultat och matchinfo.

I mars/april kommer det gå att köpa sin guldfemma och då kommer vi i föreningen också att marknadsföra detta med hjälp av tryckta säljblad. Intresseanmäl dig ovan, så får du mer information när det är dags. Den är inte bindande på något vis. Vi kommer att länka till vår sida hos guldfemman härifrån när allt är redo. En guldfemma kostar mellan 50 € et 250 kr beroende på vilka spelare man köper.

Guldfemman kommer att skapa nya intäkter till Holms Sportklubb, men framför allt är förhoppningen att vi kan öka intresset och engagemanget runt föreningen. Hjälp oss gärna att berätta vidare om detta. Använd gärnaGilla” et “part”-länkarna och hjälp oss sprida budskapet till dina Facebook-vänner.

Läs mer om Guldfemman, poängsystemet, priser, P.M.. de guldfemman.se/info.
Läs mer om Holms SK.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié. Les champs obligatoires sont marqués *