Première été Couteau Tarn reporté

Knivtjärn i sommarskrud.Efter en inspektionsrunda utmed fiskevattnet som Roland Hultman förvaltar har det framkommit att det inte går att öppna Knivtjärn för sommarfisket såsom tänkt 9/5 p.g.a vädrets makter. Isen ligger fortfarande och täcker stor procent av vattnet i Knivtjärn, därav skjuts sommarpremiären upp.

Tanken är nu att ha sommarpremiären i Knivtjärn på pingstafton 18/5 – 13. Det är dock några pusselbitar som måste falla på plats innan definitivt besked kan tas, återkommer om detta så snart allt är klart med de pusselbitarna

Efter en lång och mödosam vinterLäs mer om Knivtjärn och andra fiskevatten hos det lokala friluftsföretaget Entré négociation.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié. Les champs obligatoires sont marqués *