Rescue alarmearre fannacht nei tal fan bliksemynslaggen om Holm en Liden

Nei in tongerwolke hie krekt foarby hawwe der tal fan bliksemynslaggen om Holm en Liden. Twa alaarm is kommen oer reek sjoen fanút it bosk. Räddningstjänsten undersöker just nu läget vid två inrapporterade larm inkomna vid niotiden i Åsen och Dacketjärn. Samtidigt stiger det upp mycket vattenånga efter regnvädret från den varma marken, som lätt gör att dimma kan förväxlas med rök. Enligt ST har ingen bekräftelse på någon brand gjorts ännu av Räddningstjänsten.

Lês mear:
ST: Larm om skogsbrand vid Vättaberget / Dacketjärn

Se radarbilder nedan från SMHI.
Länk till regn- och blixtkartan hittar du alltid på Holmbygden.se/vader.

Lit in reaksje achter

Jo e-mailadres wurdt net publisearre wurde. Ferplichte fjilden binne markearre *