Na chéad iarrthóirí tearmainn chun tithe scannal ainneoin iarrataí cheating

Iarrthóirí tearmainn tar éis bogadh isteach sa teach scannal.Ikväll kom de första nyanlända asylsökandena till Holm och de så kallade “Skandalhusen”. Efter år av otaliga anbud med uppenbara fusk och ägarbyten mellan bekanta till den tidigare konkursade ägaren Johan Stendahl som hela tiden misstänkts ligga bakom, tycks man nu ha fått skriva avtal med Migrationsverket.

Ikväll på söndagsaftonen kom alltså de första asylsökandena och flyttade in. Ingen information har förmedlats i bygden av varken Migrationsverket eller ägaren Håkan Larsson Bilkonsultsom nu bytt företagsnamn till Öre Fastigheter AB.

Läs mer om fusken och tveksamheterna bakom:
28/11 Håkan Larsson/”Öre Fastigheter”: doiciméid Bréagach don Bhord Imirce, bearnach F-cánach agus ainm nua na cuideachta

 

 

Leave a Reply

Ní bheidh do sheoladh ríomhphoist a fhoilsiú. Réimsí atá marcáilte ag *