Transmisión en directo esta noite 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands IF

Match of the Day Live! Asegúrese de ter a mellor calidade da engrenaxe na parte inferior dereita. En caso de problemas técnicos, proba en vez transmitido conectar directamente baixo.

Holms SK.Kovlands IFesta noite 19:00 spelasNordvästras el classicopå Holmvallen med klassiska derbymötet mellan Holms SK – Kovlands IF. Matchen avnjuts som vanligt bäst på plats med en rykande kopp java och korv eller hamburgare från kiosken.

Holmbygden.se livesänder matchen. För den som inte har inte möjlighet att närvara den vid denna högtidliga vårdrabbning, går matchen även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik Wikholm upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

lineup, anuncios xogo e resultados, o texto en cada partido libre aquí!

fluxo de hoxe á noite (“incorporado” arriba): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:by Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Senaste derbyt, en minnesvärd Holmseger! Senaste HSK välkomnade Kovland på Holmvallen var för tre år sedan i maj 2013 i DM-rysaren, som efter 3-3 i fulltid gick ända till straffläggning. 6-4 blev slutresultatet då, efter en spännande uppgörelse framför läktaren.

Se hela straffläggningen ovan från det senaste mötet på Holmvallen mellan Holms SK – Kovlands IF.

Deixe unha resposta

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados *