spring rãnã, målkalas da kuma zafi a Holm embankment

Motar asibiti kai daga Holm Vallen bayan da wuya tare a wurin shakatawa shirin.“Holm benknäckargäng daga gandun daji” shi ya wani lokacin da aka ce, amma wargi o gefen yanzu zullumi tare shakatawa da haifar da wani karye kafa na daya daga cikin 'yan wasa daga ziyartar Indals IF.

Holm taron zangar massively a lokacin wannan shekara ta farko gida da kuma maimaitawa kafin fara jerin samar. Shi tsawon-awaited taro tsakanin makwabta parishes Holm o Indal, wanda ya faru a kan Medelpads farko da kuma watakila mafi kyau-sa ciyawa fagen fama – Holm Vallen.

Bayan shekaru da dama na dormancy Indal ya sake gudanar da shirin yaqi maza kwallon kafa irin. A dogon-jiran comeback a cikin jerin tsarin. Flera i Indalslaget har tidigare lirat i Holmtröjorna och idag var ett trevligt återseende. Holm-pojkarna kopplade dock greppet ganska snart och slutresultatet blev hela 8-0.
.

Holmpubliken bjöd till med sin naärvaro och handlade i kiosken,Bortsett från fina fotbollsprestationer var den mangranna uppslutningen bland holmborna på läktaren dagens absoluta höjdpunkt. Fler och flerpå byninser nöjet av att kombinera fotbollsdrama med att träffa folk och köpa sig en god rykande kopp kaffe eller hamburgare.
.

Underbensfraktur vid ihopspark (arkivbild).Ett olyckligt inslag i matchen blev dock en hård ihopspark mellan Henrik Lindblom i Holmtröjan och Magnus Persson ur Indals IF. Tyvärr resultaterade det med ett dubbelt benbrott för Magnus och ambulans tvingades tillkallas. Med förhoppning om en snabb läkning tackar Holmarna för god match och önskar Indalingarna lycka till med årets fotboll.

Holmpojkarna preppade inför säsongen med lagfest inför serien..
Holmpojkarna firade segern och finslipade sammanhållningen inför serien med grillning och gemyt påvallenefter matchen.

Läs matchreferatet på holmssk.se/alaget.
.

Leave a Reply

Your email address ba za a buga. Da ake bukata filayen suna alama *