matahari musim semi, målkalas dan nyeri di Holm tanggul

Ambulanstransport från Holmvallen efter en hård ihopspark på planen.Holms benknäckargäng från skogarnahar det ibland sagts, men skämt-o-sido var det idag en olycklig ihopspark som resulterade i ett benbrott för en utav spelarna ur gästande Indals IF.

Holmpubliken slöt upp mangrant vid årets hemmapremiär och genrep inför seriestarten. Det var ett efterlängtat möte mellan grannsocknarna Holm o Indal som ägde rum på Medelpads tidigaste och kanske mest välskötta gräsarena – Holm tanggul.

Efter några års dvala har Indal återigen lyckats mobilisera ett herrfotbollslag. En efterlängtad comeback i seriesystemet. Flera i Indalslaget har tidigare lirat i Holmtröjorna och idag var ett trevligt återseende. Holm-pojkarna kopplade dock greppet ganska snart och slutresultatet blev hela 8-0.
.

Holmpubliken bjöd till med sin naärvaro och handlade i kiosken,Bortsett från fina fotbollsprestationer var den mangranna uppslutningen bland holmborna på läktaren dagens absoluta höjdpunkt. Fler och flerpå byninser nöjet av att kombinera fotbollsdrama med att träffa folk och köpa sig en god rykande kopp kaffe eller hamburgare.
.

Lebih rendah patah tulang kaki di taman bersama-sama (arsip).Ett olyckligt inslag i matchen blev dock en hård ihopspark mellan Henrik Lindblom i Holmtröjan och Magnus Persson ur Indals IF. Tyvärr resultaterade det med ett dubbelt benbrott för Magnus och ambulans tvingades tillkallas. Med förhoppning om en snabb läkning tackar Holmarna för god match och önskar Indalingarna lycka till med årets fotboll.

Holmpojkarna preppade inför säsongen med lagfest inför serien..
Holmpojkarna firade segern och finslipade sammanhållningen inför serien med grillning och gemyt påvallenefter matchen.

Läs matchreferatet på holmssk.se/alaget.
.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Bidang yang harus diisi ditandai *