The mbụ mgbapu achọ ka asịrị ụlọ n'agbanyeghị arịrịọ n'ịghọ aghụghọ ule

Asylsökande har flyttat in i skandalhusen.Ikväll kom de första nyanlända asylsökandena till Holm och de så kallade “Skandalhusen”. Efter år av otaliga anbud med uppenbara fusk och ägarbyten mellan bekanta till den tidigare konkursade ägaren Johan Stendahl som hela tiden misstänkts ligga bakom, tycks man nu ha fått skriva avtal med Migrationsverket.

Ikväll på söndagsaftonen kom alltså de första asylsökandena och flyttade in. Ingen information har förmedlats i bygden av varken Migrationsverket eller ägaren Håkan Larsson Bilkonsultsom nu bytt företagsnamn till Öre Fastigheter AB.

Läs mer om fusken och tveksamheterna bakom:
28/11 Håkan Larsson/”Öre Fastigheter”: Ụgha akwụkwọ Migration Board, indented F-tax na ọhụrụ ụlọ ọrụ aha

 

 

Nkume a-aza

Adreesị email gị agaghị bipụtara. Chọrọ ubi na-akara *