Angelika Sahlin lan Thomas Mehlin mengkono téater

Ing dina lan nganti 14 Juli unfolds téater pesawat Desert Ringer Rakyat House in Erikslund lan Andreas Sahlin saka Gunung Train stands for music karo band kang. Akeh sing Holmbor sing Lodges, Sandnäset utawa perayaan kesempatan wis dijupuk cathetan talents musik saka désa cilik Mountain Drive diprodhuksi. Loro-lorone wong tuwa Orjan “bale” Sahlin, lan putra Andreas, arang ngiwa acara ing wilayah tanpa pirsawan marem. Dina iki, Andreas saiki karo band Domino Majestic ing mangsa panas sing.

Angelika squire cedhak Thomas Melin saka Indal uga main ing band lan uga wis ditulis nganggo aksara kanggo nyetel Desert Gusti, kang punika teater musikal saka pesawat Kabare. Bareng padha makili sajarah emigrasi menyang Amerika Serikat saka 1800 digambarke karo banyolan, panas lan music. Daily News dina pengalaman sing bisa dienggo bareng malah dening emigrants dina, sing tinimbang lunga, nerangake Swedia.

Ing tataran muter ora kurang saka 35 wong, kajaba Manna. Dina iki, pemanggih saka Simpenan, nanging isih ana dina ngiwa kanggo buku sing kaya nemu tontonan ing. Waca liyane lan buku karcis kene!

Pita Domino Majestic bisa ditemokake ing Spotify, youtube utawa Facebook.

uga maca
3/7 ST: Lan emigrant saga karo persil saka music – Panas karo pesawat Kabare
26/6 ST: Emigrant Saga bola ing Ånge – karo persil saka music

 

Svenolov lampu kiln areng dina iki!


Dina iku salah siji saka travel tujuan piknik luwih Kväcklingssjön ing Holm ing 14:00. Ana yaiku Sven Olovs siap kanggo ignite Medelpads lan mbok menawa mung siap kanggo miwiti kiln areng Swedia! Pungkasan taun sing lawas lan wicaksana Sven Olov Ytterbom saka Östbyn Miwiti project – Kanggo nggawe kiln areng dhewe. Saiki, pungkasanipun rampung lan Sven-Olov wis dipindhah metu Gubug alas kanggo njaga nalika nempatno mercusuar dina. Panggonan banget kanggo dina. Nggawa basket piknik Panjenengan, ketemu Svenolov lan njaluk rasa Sajarah.

Kolmilor digawe cepet kanggo gawé areng manut kekarepané cures. Dening oksigen pembakaran kurang saka kayu, terlampir dening kalebu minterake lan batu bara lemah wis kawangun. Trick kanggo nyimpen pembakaran Moderate, supaya Milan ora nyekel geni lan pindhah keluk. Soko sing kedaden ing njajal padha sawetara taun kepungkur ing Sula.

Golek Kväcklingssjön
Nguripake munggah Lillsjön ing Östbyn. Banjur pass Lillsjön sawetara kilometer, supaya sampeyan bisa nemokake kiln kita Kväcklingssjöns turnaround.
Map link kene.