Jesper Eliasson – star Revue New saka Sunnansjö


Jesper minangka wong suburban “Nils”. foto: ST.

Jesper miwiti karo teater dening kasempatan sawetara taun kepungkur. Saiki dheweke sekar kaya lintang Revue anyar lan sukses ing tataran Sundsvall.

Holm-goers aran biasane Jesper Eliasson saka pemandangan, serta Holm Sagita ngarep ing desa. shoes Football wis pemandangan saka shoes lan banjur pungkasan tiba, kang latihan karo Sundsvall City Revue. Saiki Jesper miwiti kanggo golek kaki lan akeh minangka lintang Revue anyar ing Taun Anyar Revue Eftersnack ing Theater Concert. Pagelaran isih bisa boka biljetter lan bakal terus nganti 3 Februari.

Waca liyane babagan karir téater Jesper Eliasson kang Sundsvall Tidning:
12/1 -19: Nya revystjärnan stortrivs på scenen – började med teater av en slump
20/11 -18: Jesper ställer sig på scenen för första gången någonsin – nya tider för Häre Salonger

Boka biljetter till Nyårsrevyn- Eftersnack här

Nyspårat ing Anundgårdsspåret


Christmas Eve pakurmatan kanggo ngabari manawa Trail surem ing Holm Sagita saiki nyspårat lan seluler hoist. Njupuk kesempatan kanggo njupuk siji sumilir sadurunge Santa rawuh! lampu listrik uga diuripake (f.n. watara jam). Österström trek, Nanging, bakal njupuk sawetara wektu sadurunge iku lengen pungkasan p.g.a. lan wit tiba lan cabang salju.

Elingi, sampeyan bisa tansah golek laporan trek freshest kene Ski nglacak Page. Jalanake pranala, sampeyan uga bisa langganan trek laporan dening e-mail, supaya sampeyan njaluk kabar tengen adoh nalika iku lengen pungkasan.

God jul önskar Holmbygdens Utveckling!

video music New saka Holm karo Jessica Falk!


Dina iki padha ngerilis single anyar karo Jessica Falk karo video music dipun damel film ing Holm.

Jessica Falk lan putri Rocky duet diputer wis ing stasiun radio ing New York, Nashville, Florida, Denver, Michigan lan New Zealand. Padha uga wis muncul ing Amérika Pride Magazine karo pesen lan sajarah lagu, lan saiki uga demo 6 tombak ing Michigan lan Wisconsin. Rocky uga muncul ana ing Barna Mentri ing. 11.00 i P4, ngendi ana uga pirembagan bab song Priksa A Change. Dina iki supaya Jessica uga dijupuk siji ing Holm. Waca carane Jessika lan motor kaetung hums nganti dalan Holms ing video music.


video music – Siap Fly:

ana ing 14: Ljustorps Yen – Holms SK. 16 September 2018


Cocokake saka Day Live! Priksa manawa sampeyan duwe kualitas apik saka piranti ing sisih tengen ngisor. Ing cilik saka masalah technical, nyoba tinimbang saluran HSK kang holmssk.se/youtube.

Dina iki ngunjungi Holm Ljustorps IP. Telu perlu ngedhangi menyang ndhuwur meja!

Tabelläget * sadurunge game:

Tabel 2018-09-16 sadurunge game

*Matfors Yen 2, wis bisa kanggo advance p.g.a. angger sing ngandika bilih klub ora kudu loro tim ndhuwur div 5.

Holm nerangake karo tim iki nduwé:
mv 1.Simon Molin 2.Kristian Karlsson 3.Tess Elias 4.Oscar Pq Palmqvist5.Johan Hallström 7.Angelika Kotermajer 8.Yonas Khlwelki Ye 9.Ollé Nordberg 10.Niklas Wikholm 12.Andreas Moreau 13.Emad Nademi 14.Eskil Nordberg 15.Linus Fresh 16.Robin Holmlund 18.Daniel Selin 19.Kenneth Lindberg 21.Claudio Moraga

Cocog isih mangsa:
Holms SK – Selånger FK. Holm Sagita Sat. 22 sept kl 14,00.
Hassels Yen – Holms SK. Hasselbackens IP Sun 30 sept kl 14,00

antrian, Announcements match lan asil, teks ing saben pertandhingan, free kene!