Lacak badai Dagmar

Ing Badai Dagmar sijine sawijining tandha malah ing distrik Holm. Sak omah lan ngarep
desa wis tiba wit, iku wis kabur lan désa wis blackouts dawa. Akeh nduweni alas uga wis nampa atusan traps angin kasebar Kripik sing.

Murup trek ing Holm iki ofarbart sawise wit loro dienggoni liwat trek lan kabel. Work lagi ditindakake kanggo ngresiki munggah. ndeleng paling anyar laporan tilak Leisure ing kanggo ndeleng nalika trek reopens.

Cara nyawang ing ngarep saka Christina Hjelm lan Leif Andersson sawise badai ing antarane dina. Kanthi plockepin saka wit Dagmar wis barricaded ing mburi omah. Mung mudhun dalan kanggo omah ana ing 40 wit, säger Christina.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *