TCTerms Diskusi saka patemon konsep 16/1

Här är antecknade diskussionspunkter som berördes vid onsdagens idé-mötet på Österström, 13/1 2013. Det var ett givande möte med många kloka ord från ett tjugotal Holmare. Nytt på hemsidan är att tidigare mötesanteckningar har samlats under sidanRapat lan menit” (där tidigare endast HBU:s protokoll funnits).

  • training Survival Thomas Åslin dianakaké sadurunge Natal narik kawigaten akèh wong lan iku ngolèhaké kauntungan gedhé kanggo keamanan Holm. Bisa dadi latihan taun.
  • turbin angin dimaksudaké dhuwit deso bevakas för Holmborna av Dan Johansson. Aja supaya ing kontak karo wong-wong mau lan setuju, antara liya. dalan kanggo Nötåsen shoveled. Measuring mast kabongkar ing Februari lan construction bakal. Sembarang asosiasi bisnis bisa ngenteni lan kita bakal weruh apa wujud saka organisasi paling cocog kanggo nampa sangu deso. kontribusi bakal apa entuk manfaat kabeh distrik.
  • Dan informerade mer om läget med Home Senior lan Housing Guru.
  • biaya ONLY 30 SEK kanggo njaluk tas saka sembako hemkördfrån ICA Liden liwat servicelinjen. Sinau luwih lengkap babagan cara iki.
  • Tommie dicenthang karo Björn Nordling – Mittland teka lan pirembagan bab proyèk Leader (tanah Bygdsiljum bidrag). Dheweke ora bisa rawuh dina. nyoba maneh.
  • Macken ditutup permanen. Terus operasi pilihan / sewa dipun sinaoni!
  • proyèk Leader rembugan minangka solusi kanggo drive majemuk proyèk kontemporer ing wilayah contone. bisnis / mack, expansion broadband / telephony, panggonan (m.h.a. Heico Basten). Sedhela nyumbang lokal 30 % biaya lan liyane saka ngawèhaké support. 30 %-biaya bisa rego karya volunteer. Inspirasi saking proyèk liya bisa ditemokake ing landsbygdsnätverkets projektdatabas.
  • Suggested bisa. sinau utawa disualekno kawruh saka Alby lan Ljustorp carane padha mbukak stasiun bensin / toko.
  • Funny sing anyar Bocah kulawarga dipindhah kanggo Holm. Apa Hiring Lars-Åke Sundberg. omahé More P disaranaké kanggo nyoba kanggo nyewa metu, aran gratis kanggo kulawargané karo anak. A cara sing apik kanggo “prov-bo” lan banjur yen perlu. bisa kanggo tuku.
    Waca omah-omahé for sale lan rental.
  • situs fitur kanggo kanggo nyhet lan kalender wis dipunwiwiti kanggo digunakake, kotang!
  • bus Tours rembugan. Lengkap, bukak saiki saka 2008, sanajan populasi cilik. Dadi nomer padha per bus kanggo Kovland saka Indal Liden minangka Holm. More tuwo pindhah bis saiki Holm kanggo kutha, kanggo blanja ing Birsta M.M.. awit iku mung biaya 100SEK / sasi (!!) för dem att åka buss inom hela kommunen. Pancasan ing bisa. turändringar bakal kita. cukup Funnily, pengin Dewan County kepengin Cut bali 30% ing bus, nalika kotamadya kepengin kanggo pindho transportasi umum kanggo 2020. apik support tengah, ana ing padesan lan Holm. Waca liyane babagan commuting Holm-Sundsvall.
    Komentar utawa ändingsförslag ing bus / kaping bis sing tansah welcome underlines kadohan Tommie mlaku; tommie@trapatronen.se .
  • koran Liden, kang uga diterbitake ing Holm, takon materi liyane kanggo unsur lan seneng nampa saran saka kaca Holm.
  • es iki ora mestine bakal flushed ing taun, nanging saiki sing tanggung jawab kanggo panjalukan durung dipunwiwiti flushing. Ana anak ana ndhisiki Ès beku lan saiki dianakaké uga “disco skate” ing wayah wengi kanggo amba utawa cilik!
  • Wis bubar script ditulis lan soundtrack ing Holm kanggo release movie mbesuk. Inspiration wis dijupuk saka lingkungan ayu munggah kene.
    Jessica Falk piyambak karo nggawe soundtrack.
  • Sabanjure wektu Holm-rapat / tanggal durung ditemtokake, ndeleng ngisor.

Making patemon sabanjure:
– Tommie mriksa maneh karo Björn Norling yen lan nalika wong bisa teka menyang rapat sabanjuré pimpinan project kanggo pirembagan bab pemimpin, banjur kita arep ing wektu lan tanggal.
– Janne Vinroth mriksa Lowongan karo Alex yen bisa kanggo sewa stasiun / pump nganti luwih kabar. Sidang sadurungé ing mangsa cedhak bisa needed iki.
– Niklas manggihaken sadurunge interested, Janne, av affärn och visar bygdens intresse.
– Gunilla ngobrol karo ICA Kovland saka kapentingan ing Holm Hall minangka cabang.
Niklas fixar en idé-låda på Holmbygden.se där man enkelt kan skriva förslag på vad som behöver göras i Holm.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *