pump Petrol lagi dipatèni

Sayange, ing pump bensin lagi dipatèni. We would like to ngelekake kabeh motor, lan skuter. supaya minangka kanggo njupuk iki menyang akun lan ora kudu ngadeg.

#ShepherdsHut F / T apa Lowongan ing masalah lan pangarep-arep kanggo duwe mlaku pump ing mangsa cedhak. Info liyane babagan layanan kene.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *