Panas ayu sore ing Holm Sagita karo menang amba, Saiki wiwit tambahan ing 4:lan!

Hasil amba marang Hazel bengi.Mangsa biasa liwat lan sesuk raffled tambahan. Ana ndudohke Garwane sing mlaku kanggo div tau 4 Camping. Holm bisa tho kapercayan ngundhakake dening pungkasan game Round Pambuka ngengingi Hazel ing ngarep karo kabèh 6-1 dening 2-0 skor. Hazel, kang mentas wis berjuang kanggo sijine bebarengan tim lengkap kanggo cocog teka tho kanggo muter. Nanging ing sisih ngarep padha cetha tim luwih apik lan nyekel baton bebarengan. Tim ngarep uga kagungan 8:e a mabur wiwitan karo paukuman sing banget mangu-mangu. Aman paukuman titik Janne Sölvestål. 3 min senare var det Niklas Wikholm som kunde överlista Hasselmålvakten med ett fint distansskottMaca laporan pertandhingan kebak Tindakan ing holmssk.se/alaget.

+ ringkesan More (lan “sadurunge-Dhiskusi”) saka Lokalfotbollen.nu.
Recensensioner saka kabeh pertandhingan (dianyari pungkasan utawa dina sawise match,).

Nulis biji saka HSK: 1-0 Janne (paukuman), 2-0 Niklas (Kalle), 3-0 Janne (Engman), 4-0 Engman, 5-1 Niklas, 6-1 Niklas (Janne).
Man pertandhingan *: Mattias Engman.
*Panjenenganipun tansah Holm-goers. Idag respresenterad av Thomas Norberg.
+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
+ Waca statistik pamuter HSK kang cocog, gol, ngewangi, kort m.m.

Så här slutade grundserien. 1-8 går till Höstfemman, 9-16 går till Höstsexan.
Dianyari! pertandhingan sabanjuré: Ange Yen 2 – Holms SK, Minggu 25/8 16:00 Ånge IP.
Håll koll på Holmbygden.se för höstens spelprogram.

1. Granlo BK 15 11 4 1 63 – 23 35
2. Ange Yen 2 15 10 4 1 68 – 26 34
3. INA Sundsvall 3 15 10 2 3 58 – 24 32
4. Sidsjö-Böle IF 15 9 4 2 58 – 16 31
5. Holms SK 15 10 1 4 50 – 26 31
6. Ljustorps Yen 15 9 4 2 42 – 22 31
7. Matfors IF 15 9 3 3 45 – 15 30
8. Fränsta NS 15 6 1 8 33 – 37 19
9. Selånger FK 2 15 6 1 8 34 – 42 19
10. Ljunga Yen 15 5 3 7 30 – 53 18
11. Hassels Yen 15 5 1 9 23 – 59 16
12. Kubikenborgs Yen 3 15 4 1 10 33 – 62 13
13. Torpshammars IF 15 3 2 10 23 – 57 11
14. Alno Yen 2 15 3 1 11 23 – 68 10
15. Stöde IF 2/Nedansjö IK 15 2 1 12 21 – 50 7
16. Sund Yen 2 15 1 3 10 21 – 62 6

Links
+ Delengen tabel Guldfemman ing holmssk.se/g5.
Apa kowe ora kejawab kompetisi? Iku ora kasep! Waca liyane kene!

.
tabell+ Holmbygden.se/Tabel – Tabel, cocog etc..
+ Divisi scorers Top 5
+ scorer internal Holms SK kang
+ Liga publik 5

+ Holmbygden.se/hsk – Waca liyane babagan asosiasi Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog mau / latihan karo ponsel!
+ Holmbygden.se/nuduhake – Results lan tabel kanggo kabeh Medelpad Impact, uga Reporting langsung manggon saka Olimpiade lan Superettan (m. Giffarna).

+ Langganan asil HSK lan cocog rincian ing SMS via Holmbygden.se!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *