Autumn Series wis digambar Holms SK

Dianyari:
Six tim bakal saingan kanggo 4:lan
Kanggo kauntungan Holm iku sing mung pitu wolung tim sing bisa pindhah ing Div. 4. Football Association Medelpads announced sing IFK Sundsvall 3 ora bisa dienggo ing taun, maca kok ngisor. Mbokmenawa uga Fränsta IK avhängda lan ora kudu akehe ancaman kanggo perang ndhuwur Gamelan. Mangkono, iku katon dadi enem tim kiwa sing bakal perang kanggo Division 4 2014.

Saiki Autumn seri wis digambar kanggo Medelpad Football. Ing Holm SK teka ing ndhuwur setengah saka seri sarat tim kanggo divisi 5 wong Tiba lan kudu jadi onomatopia kanggo promosi bahan papat. Karo wong saka mangsa biasa bakal njupuk tim 75 % nilai karo wong, kang rapat-rapat sadurungé marang tim rodok olo bakal wigati malih saking babak Autumn saka tambahan.

Pancen roto-roto final
Iku bakal dadi tambahan banget Gamelan iki tiba nalika pitu saka wolung tim ana ing mung telung TCTerms. Apa bisa kelakon lan saben game iku luar biasa penting. INA Sundsvall 3 ora bisa pindhah munggah amarga padha wis duwe tim ing bahan papat lan sampeyan mung bisa duwe siji tim saben klub saben seri. Om dock INA 2 pindhah saka 4:lan (kang padha koyone mengkono sapunika) wong bakal mesthi ora duwe. Nanging, iku ora bisa kanggo “ketemu ing ondho mlaku”, supaya IFK 2 lan 3 interchanged antarane Div. 4 lan 5. isin INA 3 pindhah ing kasus kaya mengkono mudhun kanggo Div. 6 (yen nemu apa wae kayata, bab mengko…).

yen game- lan ngleksanani. Sinau carane bisa gampang sijine wong ing tanggalan ponsel.
tabell Vacker sommarkväll på Holmvallen med storseger, nu börjar slutspelet om 4:an!+ Holmbygden.se/Tabel - Table, cocog etc..
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog mau / latihan karo tanggalan mobile utawa Google!

Tabel endgame Autumn dina

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *