pembuangan manut weruh mundhut ing hawa anyep Autumn

Senadyan hawa anyep Autumn sing kesapu tengen Holm akhir minggu iki Holmbor paling wani lan sorak lanang Holm. Nanging malah ing game ngarep dina marang Granlo ana poin kanggo Holm nalika Autumn kalima babak kapindho iki diputer. Visiting Granlo iki ngunjungi lan bisa menang karo 2-4 sawise iku ngadeg 1-1 skor. Mimpin sawise setengah pisanan ana urutane critane game Gamelan lan tim njupuk dadi duwe werni lan nggawe sawetara kemungkinan. Wis ing 11:e kasantosan sandi Niklas Wikholm damel mbalek sawise dijupuk dening Darioush Moradi… Maca laporan pertandhingan kebak Tindakan ing holmssk.se/alaget.

+ ringkesan More (lan “sadurunge-Dhiskusi”) saka Lokalfotbollen.nu.
Recensensioner saka kabeh pertandhingan (dianyari pungkasan utawa dina sawise match,).

Man pertandhingan *: Tomas Näslund.
*Panjenenganipun tansah Holm-goers. Dina respresenterad dening Bengt Sahlén.
+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
+ Waca statistik pamuter HSK kang cocog, gol, ngewangi, kort m.m.

pertandhingan sabanjuré: Holms SK – Ljustorps Yen, 16:00 Minggu 8/9 Holm Sagita.

Ndeleng berkas - Software game, Tabel, scorer M.M..
+ Delengen tabel Guldfemman ing holmssk.se/g5.
.

.
tabell+ Tabel, cocog, lan sapiturute, NY: div. 5 Autumn Table: Holmbygden.se/Tabel.
+ scorers Top: Holms SK kang internal, div. 5 Prelim, NY: div. 5 tiba.
+ Publikliga: div. 5 Prelim, NY: div. 5 tiba.

+ Holmbygden.se/hsk – Waca liyane babagan asosiasi Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog mau / latihan karo ponsel!
+ Holmbygden.se/nuduhake – Results lan tabel kanggo kabeh Medelpad Impact, uga Reporting langsung manggon saka Olimpiade lan Superettan (m. Giffarna).

+ Langganan asil HSK lan cocog rincian ing SMS via Holmbygden.se!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *