Pungkasan pengakon Fresh ngluwari HSK

Iku, sayangé, wong ireng, yaiku ref, sing nyolong manungsa waé ing Holm Sagita nalika nampa Ljustorp ana-afternoon. Susah nalika iku bakal mengaruhi loro game lan atmosfer ing lapangan. Pertandhingan banjur? Ljustorp tak opening gedhe dening cepet ndarbeni 2-0 terusan. 0-1 wis ing 6:menit th liwat kirim sing bisa di-push menyang net,. Where iki nimbali ngarep ing swasana ati party heartiest lan tim adoh bisa gampang sijine werni ing net… Maca laporan pertandhingan kebak Tindakan ing holmssk.se/alaget.

+ ringkesan More (lan “sadurunge-Dhiskusi”) saka Lokalfotbollen.nu.
Recensensioner saka kabeh pertandhingan (dianyari pungkasan utawa dina sawise match,).

Man pertandhingan *: Kristoffer Sahlén.
*Panjenenganipun tansah Holm-goers. Dina respresenterad dening Bengt Sahlén.
+ Spelarnas prestationer i dagens match. Se målskyttar, assister, inhopp etc.
+ Waca statistik pamuter HSK kang cocog, gol, ngewangi, kort m.m.

pertandhingan sabanjuré: INA Sundsvall 3 – HSK, 16:00 Minggu 15/9 Baldershov.

Ndeleng berkas - Software game, Tabel, scorer M.M..
+ Delengen tabel Guldfemman ing holmssk.se/g5.
.

.
tabell+ Tabel, cocog, lan sapiturute, NY: div. 5 Autumn Table: Holmbygden.se/Tabel.
+ scorers Top: Holms SK kang internal, div. 5 Prelim, NY: div. 5 tiba.
+ Publikliga: div. 5 Prelim, NY: div. 5 tiba.

+ Holmbygden.se/hsk – Waca liyane babagan asosiasi Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog mau / latihan karo ponsel!
+ Holmbygden.se/nuduhake – Results lan tabel kanggo kabeh Medelpad Impact, uga Reporting langsung manggon saka Olimpiade lan Superettan (m. Giffarna).

+ Langganan asil HSK lan cocog rincian ing SMS via Holmbygden.se!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *