200 golek asylum kanggo Johan Stendahls “skandalhus” i Holm!?

News paling anyar. dianyari 150916. Pranala interwiki kanggo jangkoan media lawas ing ngisor.
Iki artikel bab akomodasi asylum ngrancang ing Holm 2013. Kajaba iku, pranala ditambahaké kanggo omah Skandal, Johan Stendahl lan kabeh perusahaan melu ing skandal; Håkan Larsson Bilkonsult AB, pranyatan Aros Energy, Swedish Properties Warisan Local, Fagerhyltan, Toboholm, Master Bob Koleksi m. fl.

15/9 SVT Västernorrland: Tanpa pengungsi kanggo Holm
15/9 Sundsvall Tidning: Ora pusat reception anyar ing Medelpad
15/9 SR P4: News in Västernorrland 15:30

17/8 Holmbygden.se: SVT: pemilik anyar Håkan Larsson ngapusi ing televisi bab Johan Stendahl
12/8 Swedish Television News Västernorrland: "Apa tenan resik, kita ora bisa nindakake apa-apa"
7/8 Swedish Television News Västernorrland: Financier uga tanggung jawab kanggo akomodasi
6/8 Holmbygden.se: SVT: Håkan Larsson nyawisi "Stendahls skandalhus" Papan Migration
6/8 Swedish Television News Västernorrland: Asylum Accommodation bali kanggo tanggal ing omahé skandal.

23/5 Holmbygden.se: 200 golek asylum kanggo “Stendahl Skandalhus”?

21/5 wong & rent: inang skandal Rental Ban

15/5 SR P4: Interview with HBU ing akomodasi asylum ngrancang listen!, Maca kabar.
15/5 SR P4: Lapuran saka Anundgård lan pitakonan karo residents. listen!
15/5 Swedish Television News Västernorrland: “Skandalhusen” kabar maneh
13/5 Sundsvall Tidning: Sapérangan pusat pangungsi anyar ngrancang

2014:
14/11 wong & rent: Benny wis olih maning listrik - sawise telung sasi

19/10 SR P4 Uppland: bisa nduweni kudu ndandani omah nguciwakake ing Tobo
17/10 wong & rent:
Aros Pambungkus ing Rent Tribunal
23/9 wong & rent: Sale Tribunal ngunjungi Tobo

21/8 wong & rent: Ora akomodasi asylum ing Holm
21/8 wong & rent: Ora akomodasi asylum ing pranyatan Tobo Aros Energy

11/7 wong & rent: Tanpa banyu panas wiwit April

19/6 wong & rent: pranyatan Aros Energy dibutuhake ing 200 000 Koruna nggoleki

22/5 wong & rent: angka guilty 184 000 – bagean mati

6/5 wong & rent: pranyatan Aros Energy anceman nyewo karo buyaran

1/4 wong & rent: Aros Energideklarationers pengawasan iki ora disarujuki

12/3 SR – County News: Tanpa daya kanggo minggu listen!
12/3 SR – Afternoon P4 Västernorrland: Interview karo Association Nyewo listen!
13/3 SR – County News: bisa nduweni nutup kabinèt listen!
13/3 Swedia Radio.se: listrik dipateni ing Benny ing Anundgård
13/3 wong & rent: Family karo anak tanpa listrik kanggo minggu
13/3 SR – Afternoon P4 Västernorrland: Intervju karo E.on listen!
14/3 wong & rent: Angka nolak kanggo mbayar - saiki nawakake perusahaan listrik kanggo daya

14/2 wong & rent: Aros Energideklarationers pengawasan iki ora disarujuki
5/2 SVT Uppland: Vite ngancem property panggonan TV
5/2 wong & rent: Ancaman saka dhendha paling 50 000 juragan ing Tobo

30/1 wong & rent: Stendahl lan Nyewo Association ketemu ing pengadilan
23/1 Arbetarbladet: Mbutuhake rent suda kanggo kasalahan ing Apartemen
22/1 wong & rent: 32-nini CEO anyar pranyatan Aros Energy
21/1 Arbetarbladet: Periksa ora kasalahan ing omahé wektu
3/1 lebu: “Iku sandi mratelakake panemume sing John Stendahl katon ing latar mburi”
3/1 lebu: Arep nggawe bangunan apartemen saka residents asylum

2013:
17/12: Arbetarbladet: Jual Larangan saka omahé
11/12 SVT Mittnytt: warta regional 19:30 Ndeleng kabeh babagan buruh ing Holm
11/12 SVT Mittnytt: construction buruh padha kiwa
11/12 SVT Mittnytt: Umum banget kritis
11/12 SVT Mittnytt: Angel neliti tanggung jawab lingkungan apa
11/12 SR Sawise telung: luwih laporan saka ngewawancarai Holmbor ing kang SR Sawise telung (10 kula)
11/12 SIM SR fitur: Nilar construction buruh ing Holm
11/12 SR: County News 09:30

6/12 wong & rent: pranyatan Aros Energy ora mbukak liwat pengawasan
3/12 Arbetarbladet: Papan migration: “Bakal ora ana akomodasi asylum ing Tobo”
26/11 Arbetarbladet: Ing Tobohusen padha manggon ing Langsung
25/11 lebu: Papan Migration nylidhiki perusahaan
25/11 lebu: Kene, padha arep miwiti akomodasi pengungsi
25/11 lebu: Pirang-pirang tur sak akomodasi asylum ing Bracke lan Strömsund
25/11 lebu: Kanggo miwiti akomodasi asylum - nanging ora persetujuan
21/11 Arbetarbladet: Nyewo luwar saka omah-omahé
20/11 SVT Debate: Jaga nyewo marang sarwa dumadi ora duwe tanggung jawab
20/11 SVT misi Review: Nyewo ing Tobo tumindak berjuang
20/11 SR P4 Uppland: Accommodation ing Skolvägen “Ninggalake omah kambang”
20/11 News property: Tugas Review ing Tierp
20/11 wong & rent: omahé skandal ing Tobo ing Mission Review
19/11 Arbetarbladet: Tobohus Mold lan Kelembapan rusak
14/11 wong & rent: Papan Migration mriksa pranyatan Aros Energy nyedhaki
12/11 Holmbygden.se: Papan Migration komentar "skandal omah" ing laporan warta
12/11 Holmbygden.se: SVT Mittnytt: Liyane lan liyane pitakonan ing Holm
11/11 Holmbygden.se: Papan migration: Ora akomodasi asylum "skandal omah"
11/11 ST: Cacat mungkasi akomodasi asylum
10/11 Holmbygden.se: Marcus Hamberg nolak keterlibatan sembarang pranyatan Aros Energy
8/11 Upplands News: Bangunan dagang Minggu 45
7/11 Holmbygden.se: Sundsvall Municipality ditampa akomodasi asylum ing Holm
7/11 ST: “Ora akomodasi asylum ing Holm”
7/11 SR: Interview with manager kotamadya Stefan Söderlund (ing wektu 03:19:18)
7/11 SR: County News ing akomodasi asylum ing Holm (ing wektu 02:12)
7/11 SR: Papan Migration bakal katon ing data kotamadya (ing 00:27)
27/10 SR P4 Uppland: Mold lan karusakan banyu kudu dibusak ing Tobo
25/10 SR:
Rescue Kritik akomodasi asylum ing Holm
21/10 wong & rent: Akeh pitakonan bab pranyatan Aros Energy
17/10 Holmbygden.se: Aros Energy pranyatan ing geni ing panggonan liyane
16/10 wong & rent: pranyatan Aros Energy kanggo miwiti akomodasi asylum ing Tobo
14/10 Holmbygden.se: sambungan antarane sertifikat Aros Energy AB lan Johan Stendahl
10/10 Holmbygden.se: sertifikat Aros Energy AB ngapusi Papan Migration ing aplikasi.
9/10 Holmbygden.se: Media Pemantau omahé skandal lan Aros Energy sertifikat AB.
8/10 wong & rent: faktor untung miskin kanggo dodolan
7/10 wong & rent: Fagerhyltan didol Tobo-house tanpa informasi nyewo

4/10 Holmbygden.se: Papan Migration mrekso situs.

19/9 Holmbygden.se:
Saiki sampeyan bisa ndeleng fitur selidik SVT bab Aros Energy pranyatan ngisor.
17/9 Holmbygden.se: 156 golek asylum kanggo “skandalhusen” i Holm!?
16/9 SR: Papan Migration mriksa kepemilikan konco asyboende ngrancang ing Anundgård
16/9 dina: Papan Migration nylidhiki omahé skandal pemilik
12/9 Papan migration kaputusan Award nyuwun
Waca liyane pranala kanggo jangkoan media lawas ing ngisor kaca.


.

156 golek asylum “omahé skandal ing Holm!?


#ShepherdsHut muncul ing Radio Swedish minggu iki (listen ngisor) lan mangsuli pitakonan bab asylum ngrancang Lodging Holm. Malah Association Nyewo melu dikonfirmasi sing pidana sing sadurungé konco ing situs Holm isih ngaku dadi konco wong. Sing nduweni padha diundang, nanging ora melok.

156 golek asylum kanggo Holm, pancasan persediaan Swedish Board Migration
Seminggu kepungkur wis ana akeh Tours watara akomodasi asylum ngajokaken ing Holm. Asal saka Papan Migration pancasan persediaan ing 27/8 kanggo mundhut barang utowo jasa saka framework accommodation sauntara. Company Aros Energy sertifikat AB kang wis kebukti (maca kritéria) kanggo uleman kanggo nyeleh 156 asylum wong ing Holm ing dadi-disebut “Pensionärshemmet” lan “Housing guru kang”. ev Vid. penyebaran prajurit saka pengungsi ing panggonan kuwi ing Swedia, Holm pisanan ing baris nalika nawarake ana cetha murah ing 87,50kr. Kita wis nyoba kanggo klumpukne apa wis ngandika bab situs lan Lodging asylum.
9/9 -13 ST: maca artikel “omah lawas ing geni”.

Iki cocok?!
HBU wis nyoba kanggo njaluk gambar apa residents Holm mikir bab iku. More sing pengin nambah panemu lan melu ing salah siji cara utawa liyane anget sambutan. Saka apa kita wis krungu supaya adoh, kita wis rampung sing ora cocok kanggo sawetara alasan.

  • Ing Anundgård manggon bab 100 wong. Jumlah wong golek asylum bakal luwih saka kaping pindho populasi lan cara banget amba kanggo kuwi desa cilik kanggo ngatur. Wong-wong sing teka saka perang ravaged wis gedhe perlu bantuan. Bantuan kakurangan ing Holm lan fasilitas miskin. Padha ora bisa tuku pangan lokal. Wangun akomodasi sawetara kanthi circulation saka wong anyar uga bakal hamper integrasi saka desa.
  • Iku angel kanggo ndeleng carane ketemu pratelan Board Migration maksimal patang (4) kasur kanggo wong diwasa bakal house asrama lan saben wong kudu paling 5 ruang urip sqm ing kamar turu. Petungan ora lunga bebarengan, minangka akeh Apartemen duwe kamar cilik.
  • Awaké déwé pada nyeksèni carane situs ngajokaken sing mlaku maintained lan dina perlu gedhe mbenake. Karusakan banyu, unsur Broken anané kompor lan kulkas conto. Artisans digawe proyek durung mbayar kanggo proyek lan pemilik seng di tuduh tokoh ing latar mburi wis didakwo saka sawetara Kadurjanan. Minangka pungkasan spring 2013 situs gagal saka Migration Papan pengawasan.
  • Nyewo wis nguciwakake lan kanti awon dianggep liwat taun lan ora saiki njupuk care juragan saka nyewo sing. Seven kulawargané saka 20 anak wis dipeksa ninggalake deso kang kenek sekolah kita hard. Dina iki, listrik isih mati ing sawetara wilayah residents duwe hak. Resiko gedhe sing malah sing golek asylum bakal mishandled, nalika nduweni entuk jumlah akeh dhuwit, minangka 5 yuta saben taun (87,5 saben wong / dina x 365 = 4 982 250 kr).

Listen to HBU P4 Morning
Ngrungokake crita ing akomodasi asylum ing Holm karo Tulla Maja, Ann lan Niklas P4 Morning. Peserta sing wakil saka Papan Migration Swedia lan Swedia Union of Nyewo. ketua Development distrik Holm kang Tulla-Maja lan Niklas P4 Morning.Niklas Wikholm respon kanggo Holm carane residents ndeleng pembangunan lan tenant saiki warga ngarep senior penjelasan kahanan ing dina iki.
pranyatan Aros Energy padha diundang, nanging ora melok.
Lapuran bab Holm sawise 02:13:40-02:56:00 (pitakonan jawaban HBU; 02:21:00).

real estate Nonperforming – banjur saiki
outages daya ing p.g.a property. ing pemilik ora mbayar tagihan listrik (foto: SR / Anna Ahlstrom), Sifat-sifat wis nyedhaki sepuluh taun mismanaged lan akèh kulawarga sing manggon ing wong-wong mau padha dipeksa pindhah saka Holm p.g.a. masalah karo bangunan lan pangopènan. Sing nduweni saiki Aros Energy pranyatan claims wis dijupuk saka Agustus iki 2013, nanging padha ora malah dilaporake pangowahan hak kanggo gawan. Lagi ora kedhaftar minangka pemilik ing REGISTER tanah. Perusahaan anyar wis ngatur kanggo nglirwakaké kuwajiban ngrumati nyewo sing saiki ing Anundgård lan katahan wong tanpa listrik ing ngarep kanggo rong minggu p.g.a. tagihan ora dibayar perusahaan. Isih, bagéan saka wilayah tanpa listrik. Mesin ngumbah isih tanpa daya dina, banjur wolung minggu.

Listen klip radio kene..
Listen nalika tenant ing demo akomodasi ngrancang.
tenant: “Kita wis tanpa listrik pitung minggu” (2:25 s)
.
.
9/9: Maca artikel SR bab akomodasi lan ngrungokake crita ing panggonan karo tenant.
14/6 2009 ST: A tenant sadurunge sing wis mbokmenawa wrote layang kanggo ST.

pemilik liyane “kontrol” saka ing kertas – Johan Stendahl
Liwat situs decenniumet kepungkur wis diduweni dening saperangan perusahaan beda ing kertas, nanging karo padha ambalan kuwatir lan wong padha “kontrol”. Iki, miturut SVT minangka nuding metu sadurungé pemilik bener Johan Stendahl. SVT nyariosaken bilih Gusti katon ing seri dawa saka pengadilan. Kabèh saka ekonomi Kadurjanan serius saka serangan lan anak ditahan. Bubar, piyambakipun dihukum kanggo 6 sasi kalebu nyerang lan ancaman Kabeh. ing wong & rent iku blacklisted lan jeneng salah siji landlords awon Swedia. Nyewo Association ngandika Johan Stendahl ing wuwus karo wong-wong mau ing Agustus, wektu iki ngandika makili nduweni sifat ing Holm.
10/9 dina: maca ing “pindhah kepemilikan saka mangu” watara konstruksi.
Waca liyane babagan Johan Stendahl ing ngarep & rent

keterlibatan SVT uppmärsammar ing sawetara panggonan lan saperangan perusahaan
Reportage i SVT.
SVT mriksa perusahaan sertifikat Aros Energy AB nganakaké tender ing Holm.
.
Waca clip saka crita ing jendela ngisor. Ndeleng kabeh unsur Aros Energy. kene (5 kula).

Municipality Kepala Bracke ing blog kang nyatet sing pranyatan Aros Energy uga wis nggarap wong. Ing Bracke, padha ngupaya tawaran kanggo house pengungsi ing supaya disebut. Björknäsgården. Masalah mung sing padha ora duwe utawa duwe property akses. Ana uga Pranala perusahaan disebut “Firma Tea Widéen“. Luar biasa, ngedegaken setunggaling perusahaan iki 31/7 lan tanggal nutup tender ana 24/6. Lagi panginten kanggo kirim aplikasi kanggo tender kanggo Papan Migration sadurunge wong wonten. Perusahaan iki uga wis sought tawaran kanggo diduweni municipally ing Bracke disebut “Elevhemmet” (western Royal Route 61 Bracke).
10/9 SVT Mittnytt: punika kabèh (5 kula) unsur Aros Energy. – “Hank ing akomodasi asylum”.
10/9 SVT News: Mangerteni skandal ing TV News.
30/8 Kepala Administrasi Officer: Bengt Flykts blog bab pranyatan Aros Energy lan Tea Wideen.
31/8 LT Jämtland: Kotamadya peduli 320 accommodation asylum anyar

.
Pranala menyang artikel sadurungé, radio- lan panggonan TV bab omah skandal ing Holm:
16/9 2013 SR: Papan Migration mriksa kepemilikan konco asyboende ngrancang ing Anundgård
16/9 2013 dina: Papan Migration nylidhiki omahé skandal pemilik
12/9 2013 Papan migration kaputusan Award nyuwun
10/9 2013 SVT Mittnytt: ndeleng lengkap (5 kula) unsur Aros Energy. – “Hank ing akomodasi asylum”.
10/9 2013 SVT Mittnytt: Hank ing akomodasi asylum.
10/9 2013 SVT Mittnytt:
ndeleng lengkap (5 kula) weft; – “Hank ing akomodasi asylum”.
10/9 2013 dina: maca ing “pindhah kepemilikan saka mangu” watara konstruksi.
9/9 2013 ST: maca artikel “omah lawas ing geni”.
9/9: 2013 SR: Maca artikel SR bab akomodasi lan ngrungokake crita ing panggonan karo tenant.
30/8 2013 Kepala Administrasi Officer: Bengt Flykts blog bab Aros Energidekl. lan Tea Wideen.
20/2 2013 dina:
omahé skandal ing Holm bisa dadi omah asylum
20/2 2013 dina: duwe utang 35 yuta saka steward ing
20/4 2012 ST: Saiki omahé disuntak ing Holm
1/11 2011 ST: Cetho apa mengkono ing omahé
4/8 2011 ST: house kontrovèrsial wis nduweni anyar
16/1 2011 ST: omah-omahé guru kontrovèrsial nilar.
14/6 2009 ST: Apa laporan polisi golek kita nyewo?
1/6 2009 SVT News: Ora receivership ing Holm
18/5 2009: Accommodation Holm kagusur dening juragan tanah
11/5 2009: SVT News: “kritik iku ora adil”
8/5 2009 SVT News: Didakwo Bhola 'Saraiki konco omahé skandal
7/5 2009 SVT News: Akeh kasalahan ing skandalhus
4/4 2009 SVT News: Association nyewo 'wis nyoba kanggo njaluk receivership
3/5 2009 SVT News: Nguciwakake bangunan apartemen ing Holm
24/3 2009 ST: perusahaan Real Estate kaancam bakal punah, receivership
.

pancasan persediaan Board Migration gegayutan. penginapan sauntara asylum
12/9 Papan migration: kaputusan Award nyuwun
30/8 Papan migration: Alokasi keputusane ing mundhut barang utowo jasa saka akomodasi sauntara
26/5 Papan migration : persetujuan Framework ing akomodasi sauntara, kritéria lan peringkat M.M..
.

Waca liyane babagan sing Stendahls lan scandals ing kutha-kutha liyane

Hammerdal / Bracke / Mörsil, Jämtland:
1/3 2011 LT: Nyewo melu bangkrut Toboholm Properties '

Hammerdal, Jämtland:
10/1 2010 LT: “kritik iku tulisan”
10/1 2010 LT: Sold perusahaan kanggo njaluk nyisihaken saka masalah Stendahl
8/1 2010 LT: Sing klebu daftar ireng Toboholm ndarbeni saperangan ing kabupaten
7/1 2010 LT: bangunan apartemen anyar njedhul sawise LT:s Wikipedia
5/1 2010 LT: "Juragan The mratelakake kabeh kajaba Nyewa"
5/1 2010 LT: juragan jahat saindhenging negara

Tobo, upland:
19/11 2013 Arbetarbladet: Tobohus Mold lan Kelembapan rusak
14/11 2013 wong & rent: Papan Migration mriksa pranyatan Aros Energy nyedhaki
21/10 2013 wong & rent: Akeh pitakonan bab pranyatan Aros Energy
16/10 2013 wong & rent: pranyatan Aros Energy kanggo miwiti akomodasi asylum ing Tobo
8/10 2013 wong & rent: faktor untung miskin kanggo dodolan
7/10 2013 wong & rent: Fagerhyltan didol Tobo-house tanpa informasi nyewo
18/2 2013 wong & rent: Concern sing Johan Stendahl bakal bali kanggo Tobo
8/3 2013 wong & rent: Skandal inang mikiraken Meeting Ngarep & rent
Town Johan Dahl dadi marang wong disebut siji saka landlords awon Swedia lan angkara ekonomi ling. Miturut SVT, iku guilty saka kasus ékonomi sing serius,, beatings lan ancaman. Johan Stendahl uga wajib tanggung jawab liwat 30 yuta.
2/3 2013 Arbetarbladet: Uneg-uneg blacklisted juragan
18/2 2013 wong & rent: Concern sing Johan Stendahl bakal bali kanggo Tobo
Fagerhyltan wis didol house in Tobo tanpa informasi nyewo. panuku wis hubungan kanggo juragan tanah jahat Johan Stendahl.
12/2 2013 wong & rent: Skandal inang cocog Association Nyewo ing 22,5 yuta. kr
miturut J. Stendahl punika fault Panyewan Association kang marang perusahaan bangkrut.
27/10 2012 Arbetarbladet: Masalah ing Tobohus diatasi
Nyewo ing Tobo wis ngeluh bab lembab lan jamur.

Nanging juragan claims ora wis nampa sembarang kasalahan kacarita.
26/10 2012 Arbetarbladet:
Petters House matures
Padha manggon ana ing tengahé jamur lan banyu karusakan - enem taun.
Senadyan juragan anyar terus omah ing Tobo bosok.
24/10 2012 wong & rent: Masalah terus kanggo nyewo ing Tobo
Fagerhyltan Fastigheter AB njupuk liwat minangka juragan lan pangarep-arep iki surem karo nyewo. Ora direnovasi minangka janji… Dhaptar shortcomings sing nyewo manggon karo sawetara taun kepungkur iku dawa. Iki salah siji saka jedhing ngendi jamur akeh ing tembok, banyu karusakan, windows retak, cedhak electrical Broken lan banisters loosened.
7/8 2011 wong & rent: “Iku ngrasa apik”
Nyewo ing Tobo sing cautiously pleased sing omahé kudu njaluk pemilik anyar, Fagerhyltan. Nanging, padha ora peduli sing malah anyar uga wis sambungan kanggo Stendahl, minangka sadurunge, Koleksi Master Bob lan Toboholm.
2/8 2011 wong & rent: pemilik anyar Toboholm
Kabeh kita nemu tabet menawa iki nduweni serius lan dipercaya sing duwe macem-macem situs dina, ngandika pengacara lan bangkrut wali Bertil Wingqvist.
1/4 2011 wong & rent: Toboholm bangkrut
Iku ngrasa gedhe supaya adoh. We wis tak nyisihaken saka mantan pemilik lan manager sing wis ora dijupuk care saka omahé.
11/1 2011 wong & rent: Receivership ing Tobo
Accommodation ing Skolgatan marang angka carane wakil bejat menyang kamar panyimpenan, ngganti lawang njaba kanggo lawang tanpa kunci lan sijine ing kothak ing ndhuwur karpet ora rata lawas. Padha wis tanpa banyu panas limang minggu lan tanpa televisi kabel wiwit Oktober.
22/9 wong & rent: Nyewo ing Tobo, ora aman salju
allla Ngarep & artikel disewa ing situs Stendahls ing Tobo

Njutånger, Hälsingland:
30/1 2013 Full Hälsingland: Picture medeni barracks
7/12 2012 Full Hälsingland: golek Asylum obah menyang farm Njutånger
9/11 2012 Full Hälsingland: pemilik anyar Njutånger farm
8/3 2012 Full Hälsingland: Perusahaan Karl Crown bangkrut
20/2 2012 Full Hälsingland: Tricksters mbutuhake pembayaran
5/5 2011 Full Hälsingland: Papan Migration bisa ngrekrut Njutånger farm
“Kita priksa kabeh dokumen ing urutan lan ora kanggo Johan Stendahl wis soko apa karo. We njupuk pelajaran saka apa kedaden…“.
6/4 2011 Full Hälsingland: laporan rahasia negara cacat
Papan Migration durung mriksa informasi latar mburi lan kepemilikan uga. Laporan kontrol internal serangan sing poto-kritis tetep kanggo Papan Migration Swedish wis gagal ing kontrol saka perusahaan Karl Crown tanggung jawab kanggo akomodasi asylum.

15/3 2011 Full Hälsingland: informasi palsu ing INVOICES penginapan asylum
Perusahaan konco Njutånger farm, Karl Crown, uga wis guilty loro kanggo evasion tax, penipuan pajek lan statements palsu ing INVOICES kanggo Papan Migration. Sauntara kuwi, ing Papan Migration Swedish ngritik ora dicenthang saiki luwih. Swedia Board Migration wis mbayar nyedhaki 2,3 yuta kanggo Karl Crown. Dhuwit sing perusahaan wis ora overestimated utawa pajek kacarita.
15/3 2011 Full Hälsingland: Swedia Board Migration wis ngritik lack saka kontrol
8/3 2011 Full Hälsingland: Yuta Utang kanggo Njutånger farm bangkrut
Johan Stendahl saka nyalahke ing 5,6 yuta: “Kita wis ngalami elstöld a…”, “hukuman tax sing resik pajak nyaman. Akun tax bener nul…”.
8/3 2011 Full Hälsingland: Karyawan bisa pindhah ing skattesmäll
“Karl Krona CEO Pia Karlsson: – Iku banget aneh sing Karl Crown ora kedhaftar minangka juragan, lan pajak payroll utawa pajak durung mbayar. Dheweke mikiraken iku kabeh pahaman.”
13/1 2011 Full Hälsingland: Njutånger Estate in bangkrut
19/1 2011 Full Hälsingland: Papan Migration ngarepake kritik
Kantor Audit National mriksa Imigrasi Service penginapan asylum saka Njutånger farm.
7/12 2010 Full Hälsingland: Njutånger farm ngajokake kanggo bangkrut
7/12 2010 Full Hälsingland: Papan Migration terminates Agreement ing
Njutånger farm hotels lan hostels AB wis utang gedhe nalika Papan Migration sinaoni juragan. Stock Company Karl Crown AB (cocog pranyatan Aros Energy dina) aktif lan ora nuduhake nomer negatif, kang temenan sing kontrak bisa mlebu.
Papan Migration kudu poto-sanget mbukak liwat rutin sing: “Iku wis bisa kanggo mangerteni apa morally lan ethically bener”.
23/10 2010 Full Hälsingland: “Aku ora pengin mlebu kontrak karo dalanan”
Papan Migration napak asmani persetujuan kaliyan makutha, Karl Johan Stendahl Dewan.
– Sampeyan bisa ngomong sing aku ora pengin mlebu kontrak karo dalanan amarga iku dhuwit wajib 'kita nggunakake, ngandika Claes Fritsch ing Papan Migration.
– Nanging Papan padha. Lan ngerti sing Johan Stendahl wis melu ing aktivitas?
– Kita ora duwe perjanjian karo Johan Stendahl, tanpa nggunakake Karl Crown. Lan ing ngendi ana nomer abang utawa ujar. Aku mung bisa pindhah ing bukti. Johan Stendahl ora kelakon ana lan banjur aku ora bisa nimbang sing iki soko mistis. Aku mung bisa pindhah ing kertas kasedhiya.
22/10 2010 Full Hälsingland: A waktu yuta saka rent
Nalika Papan Migration sinaoni lowongan kanggo nyedhiyani golek asylum papan perlindungan nguripake Johan Stendahl kanggo Papan Migration minangka wakil saka situs Toboholms AB. Nanging nalika mathuk minangka tuwan tanah bakal bisa kontrol supaya teka menyang titik.
– Langsung, kita bilih iku ora, minangka lembaga pemerintah, kita ora bisa mlebu perjanjian karo wong-wong mau, ngandika Claes Fritsch, mundhut barang utowo jasa panguwasa- lan ngatur sumber saka latar.
– Boten dangu hubungi Johan Stendahl kita lan supaya kita ngerti, menawa Panjenengané kang dimaksudaké kanggo nggawe manawa wong malah ora bisa melu ing persetujuan. Saiki kita wis napak asmani persetujuan kaliyan perusahaan liyane, Karl Crown AB, lan ngendi iku ora karo, ngandika Claes Fritsch.
Said lan rampung. Iku Karl Crown sing saben sasi bakal nampa waktu saking yuta kronor saka Papan Migration Swedish in rent kanggo fasilitas ing Njutånger. A fasilitas sing perusahaan liyane pemilik qualified sah, lan perusahaan mbukak dening wong kang padha sing konco perusahaan Imigrasi Service ora bakal mlebu persetujuan karo.

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *