Oktoberfest karo tutul lor

petani Bowl!.
Saiki kita ketemu maneh ing kandhang! Nanging wektu kanggo njupuk nada muni banjur njupuk atmosfer party saiki sing peteng Autumn tumiba ing.

ana 12 Oktober 19.00-00.00 kita ngawula prasmanan Jerman-lor lan bar mbukak. Njupuk kesempatan kanggo nyoba metu "rasa ing sasi lan saiki". Tetep wedang saka 7000 f. AD wis ditemokaké ing Cina. Ing Skandinavia, ngombe diprodhuksi kontrol wiwit prunggu.

.
.

.
Ing tataran saka 20.00 Trubaduren Petter Tideström.
Listen to sampel ndhuwur.
Oktoberfest 2013.

Buss, Drink lan prasmanan 299:-.
(Anggota saka Holm kang Local History Society,
Holm SK lan PRO Holm 269:-)

Jadwal Bus – punika “Eventbussar” ing
www.trapatronen.se.

Reserve kursi dening telpon 0692-304 00 paling anyar
8 Oktober. jam Telephone 08-17 weekdays.

Download flyer kene.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *