Iku dadi marang wolf mangsa ing Holm

Holms Verbesök ing pasamuwan.Natural urip creeps tau nyedhaki. Wis cedhak Holm alam wis sawetara sightings Predator endah. akhir minggu iki bisa Wolf katon ing tengah Anundgård, Holm.

Big Bear didakwo ing Liden..
Ing desa lan sacedhake, iku wis bubar wis mriksani bear ing desa. Rong minggu kepungkur sköts Menapa malih a Björn gedhe i Liden. Soko biyen wis banget langka. Läs artikel i ST.
.
lynx iki katon ing yard ing Gimåfors..

Ing Agustus, ana uga lynx mung watara plot in Gimåfors, kang a pajak farm padha matèni.
* The lynx ing gambar wis boten apa karo pagawean ing.
.
.pasamuwan Holm kang.
Malah luwih angel kanggo ngalahake, Nanging, ana sing ana wengi bisa katon asu ajag i Anundgård. Sampeyan iki sak sore mate menyang pedunung lokal weruh sing luwih gedhe Camp Saw kewan mung sawetara meter adoh pasamuwan Holm kang. A Wolf karo buntut shaggy gedhe iki obah ing tengah desa. Ing wayahe padha loro wis kontak mripat lan motorist maringaken mandegake lan uga ing penggalihipun dhumateng saka predator ndeleng. Banjur padha digawe wolf ing pangarep-arep sing sejati saka pager pasamuwan lan sirna ing sisih lor karo Swaying a inching munggah menyang sekolah.
.
.
Apa wolf ana ing pasamuwan do cetho. Mbok menawa riko iki kang mirip agama utawa neng lemah ditempelake menowo? Mbok ana sing bear disarèkaké…

Curfew utawa wisata panggonan
A Jeksa Agung bisa ngetokake saiki dadi cetha yen iku mbebayani kanggo pindhah njobo ing wengi. Srigala, Nanging, iku arang banget mbebayani kanggo manungsa, lan, historis, mung nyathet sawetara enstaka vilda vargattacker ing 1700- lan awal 1800-an. Pangarep sing iki bisa bantuan distrik karo aliran tambah turis lan pembuangan sing arep nyekel sak klebatan saka asu ajag. Mbok perusahaan ruangan lokal ngetik Trading ngatur Tours ing Holm karo safari wolf ing mangsa.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *