Sundsvall Municipality ditampa akomodasi asylum ing Holm

News paling anyar:
7/11 SR: Migrationsverket skall titta på kommunens uppgifter (vid 00:27)

.

statement Sundsvall Municipality..
Sundsvall Municipality nganggo metu saiki marang akomodasi asylum ing Holm. Minangka iki masalah nasional, Nanging, punika kaputusan saka Papan Migration Swedish.

.

Stefan Söderlund, Sundsvall Municipal..
ing 18 September wrote #ShepherdsHut Stefan Söderlund lan informed babagan akomodasi asylum ngajokaken ing Holm lan takon kanggo views kang minangka manager kutha panyiapan kita felt badhan. ing 2 Oktober wangsulane HBU lan bakal nyedhiyani informasi cilik..
.

Dina iki, ngandika ing manager kotamadya kanggo Sundsvall Tidning lan Swedia Radio sing Kotamadya Sundsvall mikir Holm Panggonan cecek kanggo akomodasi asylum kanggo sawetara alasan. Wong trauma kudu njaluk apik posisi minangka bisa. Kudu ing tartamtu dadi layanan. infrastruktur bangunan punika diatur kanggo siji kanggo mbukak akomodasi asylum ditulis.

7/11 Sundsvall Tidning: “Ora akomodasi asylum ing Holm”

kabeh Interview SR karo manager kotamadya Stefan Söderlund (ing wektu 03:19:18).

County News ing akomodasi asylum ing Holm (ing wektu 02:12).

7/11 SR Länsnyheterna: Sundsvalls kommundirektör vill stoppa asylboende

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *