Welcome to julauktion

Circuit karya Church nganakake ing julauktionen taunan karo, antara liya. sulaman, krasan lan lotteries. Ayo, sandhangan ing, refreshments lan socializing!

Wektu lan Panggonan: ana 29 November ing. 19:00 ing Församlingshemmet ing Holm.
announcer: Thomas Åslin
Imam: Lars J Huss

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *